Šta se desilo Vojvodini? ''Neviđeni pad''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.10.2020.
11:57
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Od ekipe Nenada Lalatovića na ovako nešto nismo navikli.

Irfan Licina/Starsportphoto ©
Irfan Licina/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Vojvodina je u novu sezonu ušla vrlo dobro, sa velikim ambicijama i bez obzira na ranu eliminaciju sa evropske scene, Novosađani su do juče ostavljali odličan utisak na terenu, pod vođstvom uvek veoma motivisanog trenera Nenada Lalatovića.

Međutim, juče u Novom Pazaru, Lalatovićev tim bio je neprepoznatljiv u prvom poluvremenu. Pazarci su het-trikom Luke Markovića stigli do vođstva od 3:0 i praktično već na poluvremenu završili ogroman deo posla oko trijumfa u ovom meču.

Na kraju, 3:1 za domaćina, a utešni gol u nastavku nije mnogo popravio utisak o igri Vojvodine u jučerašnjem meču.

Kakve su prve reakcije u novosadskom superligašu?
-
Baner 13

''Čestitam ekipi Novog Pazara na zasluženoj pobedi. Jako dobro smo ušli u utakmicu i u prvih 20 minuta imali šanse koje nismo iskoristili.

U narednih 25 minuta, imali smo neviđeni pad u igri, te smo primili tri gola iz polukontri i kontri, iako smo baš na to ukazivali tokom ove nedelje.

Na poluvreme smo otišli sa minusom od tri gola, nakon čega smo izmenama pokušali da promenimo nešto. Igrali smo nešto bolje i dali taj gol, a protivnik je u drugom poluvremenu dosta odugovlačio igru, jer je imao rezultat.

Mislim da se u drugih 45 minuta efektivno igralo 30 minuta. Novom Pazaru želim sve najbolje u nastavku prvenstva'', izjavio je pomoćni trener Vojvodine Dragan Šarac.

On se pojavio na konferenciji za novinare jer je šef struke Nenad Lalatović isključen krajem prvog poluvremena. Ipak, Šarac koji nije želeo da komentariše tu situaciju iz 45. minuta, kada je Lalatović dobio crveni karton.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke