Šta se dešava sa najnovijim otkrićem Ivice Ilieva, od kog se očekuje ''veliki ekonomski dobitak'' za Partizan?

Autor: Darko Mitrović
subota 23.03.2019.
15:28
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Hoće li uopšte zaigrati za Partizan ove sezone?

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Više od dva meseca je prošlo od zvanične promocije Muse Ndžaja u Partizanu, kada je sada već bivši sportski direktor crno-belih Ivica Iliev pokušao da se uzdrži od ''bombastičnih'' najava, ali je jasno poručio šta očekuje od ovog krilnog igrača koji je u Humsku stigao iz norveškog Stabeka.

''Analizirali smo sa Batom šta je ono što nam je potrebno u ekipi i kada smo došli do svih zakljčaka, krenuli smo u realizaciju. Musa je igrač karakteristika koje nam fale i bio je prioritet dovesti igrača tih karakteristika, ali i tih godina, jer predstavlja budućnost i potencijalno veliki ekonomski dobitak za klub'', istakao je Iliev, 17. januara ove godine u društvu Ndžaja.

Dva meseca kasnije, ni Iliev, ni Bata Mirković nisu više na svojim tadašnjim pozicijama, a Musa Ndžaj i dalje čeka na svoj prvi nastup u dresu Partizana, u takmičarskim utakmicama.

Razlog je povreda butnog mišića koju je doživeo tokokm zimskih priprema u Turskoj, a što je najgore, i dalje se ne može reći kada će biti spreman za povratak na teren.

''Telegraf'' danas otkriva da Ndžaj još uvek ne trenira sa ostatkom ekipe, da ga narednih dana očekuju nove analize i snimanje magnetnom rezonancom.

Tek posle toga bi mogle da uslede neke preciznije prognoze, ali kako sada stvari stoje, teško da ćemo Ndžaja do kraja sezone videti na terenu.

Sa Partizanom je potpisao trogodišnji ugovor, pa navijačima crno-belih ostaje da sačekaju narednu sezonu. Ko zna, možda Musa Ndžaj zablista na leto u Evropi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Sunday, 24.03.2019
10:54

Treba ilijev da ga vodi kod sebe kuci ili da ga vrati u izbeglicki kamp.

avatar
Realan_PFC
Sunday, 24.03.2019
02:03

na leto kad se oporavi musa, pa se vrati sa pozajmice suma, ozeg i ukrajinski ozil ima da dominiramo ligom

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Sunday, 24.03.2019
13:11

Mislis da necemo, pola evrope cemo da pokidamo sa Sumom I Ozegom xD

avatar
MMK
Saturday, 23.03.2019
23:07

Koliko samo muljaju pa to je neverovatno... Koliko se secam u pitanju je bila prehlada ili neki virus, za povredu butnog misica prvi put cujem... Valjda nisu smeli da priznaju da su jedino pojacanje doveli sa teskom povredom...