Šta planira Filip Stevanović posle novog ugovora, kada je pravo vreme za odlazak u inostranstvo?

Autor: Darko Mitrović
petak 27.09.2019.
19:34
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Partizanov ''biser'' progovorio i na tu temu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Klub iz Humske je juče obavio veliki posao, potpisivanjem novog, trogodišnjeg ugovora sa svojim supertalentovanim vezistom Filipom Stevanovićem koji je tek napunio 17 godina.

Mladi fudbaler može da se pohvali i svojim prvim nastupom u ulozi startera na ''večitom derbiju'' u seniorskoj konkurenciji, a uz malo sreće mogao je i da postigne i gol, s obzirom da je u prvom poluvremenu imao par opasnih pokušaja.

Sama činjenica da su par dana posle derbija i pobede Partizana od 2:0 crno-bei odlučili da potpišu novi ugovor sa Stevanovićem, dovoljno govori o tome koliko u klubu veruju u njegov kvalitet.

A ako mladi vezista nastavi da napreduje i ustali se u startnoj postavi, nema sumnje da će vrlo brzo početi da stižu i ponude iz inostranstva za njegove usluge, kao što je veću veliko slučaj sa godinu dana startijim štoperom Strahinjom Pavlovićem.

Kako razmišlja na ovu temu, Stevanović je otkrio u razgovoru za ''Novosti''.

''Pričao sam mnogo sa porodicom o tome, ali trenutno sam fokusiran na Partizan i ne mislim o odlasku. Imam novi ugovor i što se mene tiče mislim da je najbolje da ostanem jednu celu sezonu kao starter, da steknem iskustvo, pa tek onda neki dalji korak'', istakao je Stevanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Real Only
Friday, 27.09.2019
19:47

Tako je, jos par sezone da ostane, da bude bitan igrac, a ne igrac za rotaciju. Samo sledi primer Jojica, Mitra, Blekija, pa i Markeca. Svako ko je otisao prerano nista nije uradio.

avatar
Nerealno realan
Friday, 27.09.2019
19:38

Hahahaha dugo je razmisljao i shvatio da treba da odigra JEDNU sezonu kao starter!? Evo slike i prilike zasto nasi klinci propadaju.