Šta pišu nemački mediji - Zvezda pogrešno predstavljena!

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.09.2017.
17:28
Izvor: Sportske.net

Verujemo da će je već sutra tamošnji novinari mnogo bolje upoznati...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 19 časova igraju protiv Kelna u drugom kolu Lige Evrope.

Znate već koje je igrače trener Vladan Milojević poveo na ovo gostovanje, a ako ste propustili, spisak igrača možete da pogledate OVDE.

Nedostaje štoper Vujadin Savić zbog povrede, ali navijači crveno-belih veruju da i bez njegove pomoći Zvezdina odbrana može da zatvori sve prilaze ka svom golu.

S druge strane, domaći su veoma motivisani da dobiju ovaj meč, s obzirom da su sezonu katastrofalno započeli, serijom poraza u Bundesligi, uz poraz u prvom kolu Lige Evrope protiv Arsenala u Londonu.

Očigledno, tamošnji mediji ne pridaju dovoljnu pažnju ekipi Crvene zvezde, imajući u vidu da na naslovnoj strani jednog od tih medija stoji grb - Košarkaškog kluba Crvena zvezda.

Neka i ovo bude dodatni motiv Zvezdinim fudbalerima da se sutra uveče što bolje predstave.

Inače, naš reporter je na licu mesta, pa ćete na ovim stranicama moći da očekujete još zanimljivosti iz Kelna ovih dana.

Foto: Crvena zvezda
novine




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Silvio
Thursday, 28.09.2017
09:31

Treba biti realan grbi FK i KK se razlikuje u jednom slovu... Nemac je otisao na neti ukucao Crvena Zvezda pokupio grb i to je to... Bas je on uocio razliku u jednom slovu i prestavljala mu je nesto bitno... a ocito se i radi o nekom mladjem novinaru cim nije cuo za Zvezdu

avatar
Nemanja Petrovic
Wednesday, 27.09.2017
18:22

O pa kako ne znate za cuveni grb crvene zvezde koja je osvojila kup sampiona 1991 godine pre nove ere i ne moguce da ne znate za grb koji ima 50 miliona navijaca sirom sveta koji su zadnjih 10 godina verno pratili duela sa velesilama iz Lucana,Milanovca,Srema i posebno sa Partizanom,gde je bio potpuno nemocan,pogotovo Diara..nnstvarno neverovatno.

avatar
Čeki
Wednesday, 27.09.2017
22:08

Bitno je da ti znas ;)

avatar
Mino Rajola
Wednesday, 27.09.2017
17:44

Pa kad je košarkaški tim CZ poznatiji i mnogo respektabilniji u evropi. Pobeđivali su najbolje evropske timove, što fudbaleri mogu da sanjaju još od davne '91.

avatar
Ponos Srbije
Wednesday, 27.09.2017
18:20

A vi ne mozete ni da sanjate,samo da mastate o tituli prvaka Evrope u fudbalu 😉

avatar
Mino Rajola
Thursday, 28.09.2017
12:02

Koji mi?! Ja navijam za CZ već 35 godina. Bio sam u Bariju. Problem je što rzmišljam racionalno svojom glavom. A ne klinački-navijački.

avatar
Aleksej Alex Toskovic
Wednesday, 27.09.2017
18:45

Ja se ne bih složio. Svi koji igraju protiv FK Zvezde u Evropi, dobro znaju kakav je to tim i kakvu istoriju ima. Rekao bih da FK Zvezda ima bolju istoriju i više je poznaju nego KK. Ali, ipak znaju ko je i u košarci...