Šta Partizanovo dete kaže pred derbi sa Zvezdom?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.04.2016.
19:44
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Prvotimac Vojvodine Nikola Trujić imaće poseban motiv u subotnjem derbiju sa Crvenom zvezdom pošto se radi o igraču koji je stasao u Partizanu i tekuću sezonu počeo u klubu iz Humske.

Beta/DraganGojić/Ds
Beta/DraganGojić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine u subotu dočekuju Crvenu zvezdu, a susret na "Karađorđu" nosi epitet derbija 28. kola Superlige Srbije.

Novosadski sastav još uvek ne zna za trijumf u prolećnom delu sezone ali se prvotimac Vojvodine Nikola Trujić nada da će baš protiv Zvezde ekipa probiti led.

"Možda većina ljudi misli da je Zvezda već upisala tri boda, ali utakmica tek treba da se odigra i ko bude pružio više, taj će i ostvariti pobedu. U našoj ekipi su pravi momci i ukoliko ispoštujemo sve što se dogovorimo u svlačionici i budemo delovali kao tim, verujem da rezultat neće izostati" kazao je Trujić.

Sutrašnja utakmica nosi posebnu važnost za Nikolu Trujića jer će nastupiti protiv najvećeg rivala kluba u kojem je stasavao. Momak iz Bora ponikao je u Partizanu i počeo tekuću sezonu u klubu iz Humske pa nema sumnje da će u subotu imati ekstramotiv.

"Motivacije uvek ima, bez obzira na to da li sam u Partizanu ili Vojvodini. Za nas je svaka utakmica bitna i o motivaciji ne treba puno ni pričati. Ona je ogromna pred meč protiv Zvezde, potpuno isto kao i kad sam bio u Partizanu" kaže Trujić i dodaje,

"Trudimo se i težimo tome da zabeležimo prvu prolećnu pobedu, a ja se nadam da će ona doći već ovog vikenda" zaključio je Nikola Trujić.

Derbi susret između Vojvodine i Crvene zvezde zakazanje za subotu od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Delije Sever 021
Friday, 01.04.2016
23:46

Nista,uzme kompleksan da se smiri ,da ne zaplace :)

avatar
Volem Vosu
Friday, 01.04.2016
23:42

Ako budes igrao kao do sada,od kada si dosao kod nas,nemaju zbog cega da se brinu u Zvezdi.

avatar
bobar84c
Friday, 01.04.2016
20:23

Svaki partizanovac uvek ima jak motiv kada igra protiv najveceg kluba na ovim prostorima , evropskim i svetskim sampionom. Protiv Zvezde igraju kao da im je poslednja utakmica, mnoge derbije su dobili tako na misice iako su uvek inferiorni a nama je to utakmica kao i svaka druga i jsl...Ove sezone nemate sta da trazite protiv nas :)

avatar
El Diablo
Saturday, 02.04.2016
01:19

Pa realno i nemaju sta da traze protiv vas,pogotovo sto ce im braniti Kordic,a ne Peric koji je branio u svih 6 dosadasnjih utakmica za Vojvodinu.

avatar
El Diablo
Friday, 01.04.2016
20:04

Dace im Trujic gol,i namestice jedan.

avatar
Lord of Nottingham
Saturday, 02.04.2016
11:19

Vi bi trebali da navijate za Zvezdu, jer vam vise odgovara sa Vosa izgubi :D

avatar
bobar84c
Saturday, 02.04.2016
13:47

Pa i navijaju, vidis kako su azurni na nasim vestima :)