Šta nam Tumba poručuje posle žreba? Sreo se sa Norvežanima, da li su već pokušali da ga uplaše?

Autor: Darko Mitrović
petak 22.11.2019.
13:44
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Danas su nam iz Niona stigle dobre vesti, žreb je bio dobar za naš tim, sad je sve ostalo na Tumbakoviću i igračima koje bude pozvao u martu za mečeve baraža.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Ako ste propustili, da ponovimo - reprezentacija Srbije biće domaćin finala baraža za plasman na Evropsko prvenstvo, ako prethodno u polufinlu kao gost savlada Norvešku.

Potencijalni protivnici u finalu ''Orlovima'' će biti Škotska ili Izrael.

Žrebu je prisustvovao i naš selektor Ljubiša Tumbaković, koji je svoje prve utiske otkrio u izjavi za zvanični sajt FSS.

On se u Nionu sreo i sa norveškim predstavnicima, kao i njihovim selektorom Larsom Lagerbekom, koji su mu se pohvalili da će imati veliku podršku u polufinalu.

''Znali smo da ćemo igrati sa Norveškom, ona je u ovom trenutku prioritet i ako je preskočimo i ostvarimo ono što želimo, mislim da nas onda očekuje lakši deo posla u finalnom delu.

Naš fokus je na utakmici u Oslu, mislim da nas očekuje jako težak posao, razgovarali smo sa ljudima iz norveškog saveza, očekuje nas 27.000 ljudi, rasporodat stadion. Oni su u jednom pobedničkom tonusu, tako se i ponašaju.

A što se tiče Izraela i Škotske, mislim  da nisu tog kvaliteta kao što je Norveška. Idemo, ipak, redom, prvo da završimo utakmicu sa Norveškom…

Velika je prednost da se finalna utakmica igra kod kuće, lepa prednost za reprezentaciju Srbije. Ako dođemo u tu situaciju, a ja se nadam da hoćemo, onda da tu utakmicu odigramo pred prepunim stadionom'', izjavio je Tumbaković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Friday, 22.11.2019
17:32

Tumba, oni su u "tonusu" kako ti to stručno reče, a mi smo u minusu po svemu.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 22.11.2019
17:17

Kokeza od 190 hiljada evra do 152 miliona evra odlazi! Nema podrške dok svi ne napustite srpski fudbal! Svi napolje!