Šta nam ''Arena Sport'' i ''AdmiralBet'' spremaju za vikend?

Autor: Darko Mitrović
subota 19.09.2020.
10:57
Izvor: Sportske.net

''Kao nekada'' - Dobre navike ne treba menjati.

Screenshot/TV Arena Sport
Screenshot/TV Arena Sport

Povezane vesti

Tek što su završeni najnoviji nastupi naših predstavnika na evropskoj sceni, pred nama je još jedan uzbudljivi fudbalski vikend. ''AdmiralBet'' i ''Arena Sport'' su se udruženim snagama potrudili da u subotnjem i nedeljnom popodnevu i večeri uživamo ''kao nekada''.

Sigurni smo da već znate o čemu se radi, u suprotnom ste zaista mnogo propustili ako se već pre nedelju dana niste upoznali sa najnovijim TV projektom, jedinstvenim na ovim prostorima. Još jednom ćemo podsetiti da je u pitanju program koji nam istovremeno vraća uspomene na kultnu radijsku emisiju ''Vreme sporta i razonode'' i fudbalska uzbuđenja koja su je obeležavala iz vikenda u vikend, ali i daje priliku da u fudbalu uživamo po najvišim televizijskim standardima 21. veka.

Sve se dešava na kanalu ''Arena Sport 1'', uz podršku ''AdmiralBet-a'' kao generalnog sponzora, a kao i proteklog vikenda početak je zakazan za 14 časova, kada startuje nova višečasovna emisija ''Kao nekada'', a gosti će biti Ivan Ćurković, Milko Đurovski i Boro Cvetković. Naravno, pratićemo potom i multiprenose mečeva šampionata Srbije, Crne Gore, Hrvatske, pa i šire...

U subotu ćemo u okviru multiprenosa gledati Crvenu zvezdu protiv Voždovca (19h) na ''Marakani'', a pre toga, tri sata ranije i mečeve Metalac - Mladost, Radnički - Čukarički, OFK Bačka - Napredak.

žIz Hrvatske će se javljati reporteri sa mečeva Gorica - Istra (17h) i Dinamo - Slaven Belupo (19:05), a po završetku svih utakmica sledi novi program iz studija, uz nove goste, analize i komentare, sve do 23 časa. Od 20 časova gost u studiju će biti Ljubinko Drulović, a sat kasnije i Dragan Okuka.

Kao dodatna poslastica, oni koji pogode tačne rezultate utakmica Zlatibor - Partizan i Crvena zvezda Voždovac moći će da osvoje dresove golmana "večitih rivala", Milana Borjana i Vladimira Stojkovića.

Dan kasnije, opet kompletan program počinje u 14 časova, emisija ''Kao nekada'' sa novim gostima. Od 14:30h gost u studiju biće Svetislav Kari Pešić, uključiće se i Aca Petrović iz Hrvatske, a u 18 časova u studio dolazi sada već bivši trener Čukaričkog koji karijeru nastavlja u Al Dafri iz Emirata, Aleksandar Veselinović.

Kada su u pitanju multiprenosi u nedelju, Partizan će gostovati ekipi Zlatibora od 19 časova, i taj meč će se preklapati sa utakmicom Varaždin - Osijek iz Hrvatske, kao i sa mečevima petog kola crnogorskog šampionata koje počinju u 20 časova: Dečić - Rudar, Sutjeska - Zeta, Podgorica - Jezero, OFK Titograd - Iskra, Petrovac - Budućnost.

U popodnevnom terminu, od 16 časova, u Linglong Superligi Srbije sastaće se Rad - Javor Matis, Novi Pazar - Inđija i Spartak - Proleter. Završnicu emisije iz studija očekujte od 21 čas, ponovo ćete videti najzanimljivije detalje utakmica, uz iscrpne analize i komentare spornih situacija, a program se u nedelju završava u 22 časa.

Sve ovo je nešto što unapred možemo da znamo, ali baš kao i prošlog vikenda, ne sumnjajte da će biti novih iznenađenja, zanimljivih kvizova, kao i nagrada za gledaoce.

Jedno je sigurno - uživaćete!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke