Šta Mladenović očekuje na Kupu prijateljstva i kada očekuje prodaju Joveljića?

Autor: Beta Beta
utorak 04.06.2019.
16:00
Izvor: Beta

Da li će doći već ovog leta?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Iako navijači žele da vide što više mladih igrača u prvom timu, Mladenović je rekao da to nije jednostavno, pošto su ciljevi postavljeni pred prvi tim sada veći i složeniji.

"Malo smo i mi nerealni kao nacija. Mi bismo hteli i da igramo Ligu šampiona, da u prvom timu imamo 15 igrača iz omladinske škole i da osvojimo sve domaće trofeje. Meni je važno da u svakoj seniorskoj ekip i Zvezde ima neko ko će da predstavlja omladinsku školu. To su prošle sezone bili Aleksa Terzić i Dejan Joveljić, a posebno sam ponosan na to što smo na utakmicama Lige šampiona protiv Napolija i PSŽ-a imali u prvom timu Joveljića, igrača koji je dete Zvezdine škole", naveo je on.

U Ligi šampiona mladih Zvezda je ove sezone osvojila bod u šest utakmica.

"Ti rezultati su možda jedina stvar koja je ostavila gorak ukus. Ali, s obzirom da smo bili ubedljivo najmladja ekipa u grupi, sa igračima i po dve godine mladjim od konkurencije, mogu da budem zadovoljan prikazanim. Dobra stvar je da su kroz tu Ligu šampiona mladih neki igrači ostavili dobar ustisak na ljude koji ih prate. Aleksa Terzić je praktično već prodat Fiorentini, dok očekujemo da se i Joveljićev transfer realizuje u dogledno vreme", rekao je Mladenović.

Neke od svojih najtalentovanijih igrača Zvezda je prebacila u seniorski fudbal, pa su neki od njih ove sezone igrali za Grafičar i pomogli toj Zvezdinoj filijali da se plasira u Prvu ligu Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čeki
Tuesday, 04.06.2019
17:35

Jel on covek realno ovo govori? Koliko igraca je od Jovica pa nadalje dobilo sansu da se afirmise tako sto ce konstantije igrati? Ja znam samo za Gruju i Racica, i Adzic koliko-toliko, a sta je sa ostalima? Ne dovodim u pitanje kakve kvalitete imaju i sta su napravili dalje, qlis obzirom na talente koje smo imali premalo. A to radi i drugi klubovi, ali kod Zvezdeme nervira sto prodaju mlade i uglavnom perspektivne igrace da bi imali za plate igraca blizu 30-ih godina ili da bi dovodili jos novih, a starijih igraca.