Šta Mančester siti planira sa Zvezdinim biserima, koliko još ostaju na ''Marakani''?

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.04.2018.
09:41
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Zvezda je od njihovih transfera odlično zaradila, može li u narednom periodu da dobije još više - na terenu?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Mančester siti i njegov strateg Pep Gvardiola koji ove sezone nezdrživo grabi ka tituli u Premijer ligi, prošle godine je prepoznao talenat Zvezdinih tinejdžera, Luke i Ivana Ilića i letos ih je ''u paketu'' angažovao za 5.5 miliona evra, kao zalog za budućnost.

Na osnovu letošnjeg dogovora, talentovane Nišlije ostaće još neko vreme da se ''kale'' u Crvenoj zvezdi i čekaju poziv sa Ostrva da se i definitivno presele u Mančester siti.

Za to vreme, Luka Ilić sve češće dobija priliku da zaigra u prvom timu, što je najviše do izražaja došlo prošlog vikenda, kada je 18-godišnji momak postigao četvrti gol za Zvezdu protiv Mladosti u Lučanima i praktično rešio pitanje pobednika.

Njegov brat Ivan je dve godine mlađi, trebaće mu još vremena da dođe na taj nivo, a ono što navijače Crvene zvezde sigurno najviše interesuje jeste pitanje do kada će njih dvojica moći da nastupaju u crveno-belom dresu.

Kako sada stvari stoje, selidbe neće biti ovog leta, pa bi Luka i Ivan Ilić mogli sledeće sezone da skrenu još veću pažnju na sebe.

Na tu temu za današnji ''Žurnal'' govorio je dve godine stariji Luka.

''Nisam toliko upućen, čuo sam da postoji varijanta da sačekam brata. Ne krijem da bih voleo još godinu da budem u Zvezdi. San mi je da ostavim dublji trg ovde, osvojim trofeje i zatim zaigram u Premijer ligi Engleske'', objašnjava Luka Ilić.

On je takođe potvrdio da, što se tiče njegovog brata Ivana, dileme nema - on će sigurno ostati do leta 2019, a možda i duže.

U prilogu pogledajte Lukin najnoviji pogodak.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bianconeri Belgrado
Tuesday, 03.04.2018
15:30

Planiraju da ga posalju u neki Vitese da greje klupu kao i mnogi,bas ces ti da osvojis ovde nesto i igras u Premijer ligi.

avatar
Čeki
Tuesday, 03.04.2018
12:25

Nazalost, izvikan i medijski napumpan igrac. Ko je gledao reprezentaciju Srbije njihovo godise protiv Rumuna (dobili Rumuni 4:0) zna o cemu pricam. On i vise od pola tima se nije videlo. Uostalom, ne znam sto niko nije pisao o ovoj utakmici.