Šta Koler kaže na to što se Arnautović nije radovao posle gola

Autor: Pavle Knežević
petak 06.10.2017.
23:27
Izvor: Sportske.net

Selektor je kratko prepričao utakmicu, a rekao je i šta misli o tome što se Arnautović nije radovao posle postignutog gola.

Epa/Christian Bruna
Epa/Christian Bruna

Povezane vesti

Selektor Austrije Marsel Koler nije bio previše radostan posle pobede nad Srbijom, a ocenio je da je njegova ekipa večeras pokazala da ume da igra i da pobeđuje.

"Počeli smo dobro utakmicu, ali nismo iskoristili dve prilike. Srbi su poveli iz prvog udarca na gol. Prvo poluvreme je bilo dobro, stvorili smo mnogo prilika. Srbija je ponovo pokazala da je jaka i da su opasni kada im se da prostor.

Morali smo da zatavaramo prostor, da trčimo, i pokazali smo da to znamo. U drugom poluvremenu smo to radili. Njihov izjednačujući gol je malo i posledica umora, a na kraju smo imali i malo sreće. Odigrali smo dobru utakmicu
", rekao je Koler.

Austrijanac srpskog porekla Marko Arnautović nije se radovao posle postignutog gola, a Koler je objasnio kako on gleda na tu situaciju.

"Ja s tim nemam problema. To se često dešava u klubovima kada jedan igrač pređe iz jednog u drugi. Marko je jednostavno pokazao poštovanje prema otadžbini njegovog oca. Majka mu je Austrijanka, tako da ja nemam problem s tim", rekao je Koler.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Saturday, 07.10.2017
11:42

Rekoh ja juce, steta je sto momak ne igra za nas. Mnogo je opasan. A, da... Rekoh i to da se verovatno ne bi uklapao u Muslinov sistem, pa ga ne bi covek ni zvao.

avatar
Danijella
Saturday, 07.10.2017
08:14

Korektno da korektnije nemoze biti.

avatar
Poco
Saturday, 07.10.2017
01:36