Šta kažu u Vojvodini, hoće li biti ''egzodusa'' najboljih u Zvezdu i Partizan?

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.01.2017.
19:21
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Kada je u pitanju superligaška zimska pijaca, za sada se najviše govori o mogućnostima da najkvalitetniji fudbaleri Vojvodine pojačaju beogradske ''večite rivale''. Tim povodom, stižu i reakcije sa ''Karađorđa''.

BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS
BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

Povezane vesti

U protekla dva dana, mediji su čak trojicu fudbalera Vojvodine doveli u vezu sa Crvenom zvezdom, odnosno Partizanom.

Imajući u vidu nezavidnu finansijsku situaciju u kojoj se nalazi novosadski superligaš, takve informacije i ne iznenađuju, ali za sada nema realizacije transfera.

Podsetimo, Bogdan Planić i Dejan Meleg se ovih dana najavljuju kao potencijalna pojačanja Crvene zvezde, dok bi Aleksandar Paločević mogao u Partizan.

Šta na sve to imaju da kažu u Vojvodini?

Na tu temu danas se u izjavi za ''Mondo'' oglasio Mićo Vranješ, koordinator za transfere u Vojvodini.

On je istakao da na klupsku adresu još uvek nije stigla nijedna zvanična ponuda, ali je danas Paločević potvrdio da je njegov menadžer u pregovorima sa upravom Partizana.

''Zvaničnih poziva nije bilo, ni interesovanja, a kamoli neke ponude... Ono što je činjenica je da su ti momci, koji su prema priči medija interesantni Zvezdi i Partizanu, odigrali sjajnu jesen u evropskim i domaćim takmičenjima. Na visokom nivou'', izjavio je Vranješ.

Pojedini mediji su preneli da bi štoper Bogdan Planić mogao da bez obeštećenja pređe u Crvenu zvezdu, ali Vranješ poručuje da to tako neće moći.

"To je samo teorija – praksa kazuje nešto drugo. On ne bi lako mogao da raskine ugovor. Ne postoji parametar da bi mogao da raskine!'',
naglasio je Vranješ.

Poznato je da u Vojvodini nerado puštaju svoje igrače u rivalske klubove, tako je i ovog puta, ali teška finansijska situacija bi možda mogla nešto da promeni po tom pitanju. Ipak, Vranješ podseća da je Vojvodina proteklih godina nekolicini igrača poslužila kao dobra ''odskočna daska'' za inostrane angažmane (Stanisavljević, Ivanić, Rosić, Ožegović...), pa se nada da bi tako moglo da bude i sa igračima iz aktuelnog sastava.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brane Lala
Friday, 06.01.2017
01:04

Uh, dobro je da zvezda i partizan nisu u finansijskim problemima pa da mogu placati. Jer da su i oni duzni bivsim igracima, klubovima, drzavnim firmama, zaposlenima, da su ne daj Boze, duzni milione, pa ko bi onda kupovao igrace?

avatar
Anderton
Thursday, 05.01.2017
13:27

Kako ćeš zadržati igrače kad nisu svi procenti vaši?

avatar
neymar-junior-10
Thursday, 05.01.2017
02:01

Evropska takmicenja... kao da su igrali grupnu fazu a ne kvalifikacije.

avatar
paok
Wednesday, 04.01.2017
23:58

Ako ste duzni igracima onda mogu da odu bez obestecenja. Moguce da i Vosa duguje kao i vecina klubova. Kakva odskocna daska. Pa Ozegovic se vratio u Srbiju brze nego sto je otisao. Ajde recimo samo da je Ivanic uspeo koliko toliko ali ni ta Belorusija nije bog zna sta. Realno Vosa nece jos dugo biti ozbiljan tim za titulu.