Šta kažu 'bukmejkeri' - Kakve su šanse "večitih" u Ligi Evrope?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 13.09.2017.
15:57
Izvor: Sportske.net

Beograd će biti jedina evropska prestonica koja će imati dva kluba u Ligi Evrope, a evo kakve se šanse "večitima" daju u ovom takmičenju.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Dan uoči prvih mečeva koje će beogradski "večiti" odigrati u grupnoj fazi Lige Evrope predstavlja dobar trenutak da se baci pogled na šanse koje "bukmejkeri" daju Partizanu i Crvenoj zvezdi.

Jasno je da srpski klubovi ne spadaju u grupu favorita za osvajanje ovog takmičenja što potvrđuje i procena svetskih kladionica.

Sudeći na osnovu procena "bukmejkera", Partizan ima veće šanse od Zvezde da se domogne trofeja. Za jedan uloženi evro na opkladu da Partizan osvaja trofej zaradili bi 151 evro, a u Zvezdinom slučaju 251.

Najveće šanse za osvajanje Lige Evrope, barem kada je procena kladionica u pitanju, daju se Milanu i Arsenalu, a zatim slede Everton, Marsej, Lion, Atletik Bilbao i Viljareal.

Kada se pogledaju kvote za osvajanje prvog mesta u grupi, Partizanu se ponovo daju veće šanse nego Zvezdi što u neku ruku i jeste logično.

Crno-beli su više puta u poslednjih deset godina igrali grupnu fazu Lige Evrope, pre dve godine su bili na korak od evropskog proleća, a Grupa B se može smatrati povoljnijom za pravljenje dobrih rezultata od one u kojoj se nalaze Arsenal, Keln i BATE.

Tako je kvota da će Zvezda biti prva u Grupi H 17,00, a da će Partizan biti prvi i Grupi B 6,00. Najveće šanse za osvajanje prvog mesta u Partizanovoj grupi daju se Dinamo Kijevu (1,75), a u Zvezdinoj ekipi Arsenala (1,30).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan_PFC
Wednesday, 13.09.2017
21:33

keln u losoj formi, bate mislim losiji od zvezde za nijansu, racunajuci da nece biti kikseva arsenala i uzimanje 18 bodova (mozda bude odmarao igrace zadnja 2 kola) realno zvezda ima velike sanse za drugo mesto uz recimo 2 pobede kuci i koji bod na strani ......... kod partizana mozda slabija imena protivnika, ali da se nevaramo tesko do bodova i protiv YB i dinama, ali svako moze sa vakim, cak i albanci, netreba ih podcenjivati, nece biti jednog tima koji ce uzeti max br bodova, nego ce biti priblizno izmedju YB, Dinama i Partizana, ali mislim da ce lakse zvezda do drugog mesta nego mi ......... iskreno mi mozemo i do prvog ako se rezultati poklope, odigramo dobro kuci i koji bod na strani, ali isto tako i do treceg ......... raspricao sam se, a samo sam hteo reci da svi daju nama vece sanse za prolece, a po meni zvezda ih ima vise

avatar
Wednesday, 13.09.2017
19:34

Arsenal osvaja verovatno.Sad mi pade na pamet koliko su se dve godine u nazad Junajted i Liverpul trudili i čuvali igrače da osvoje LE da bi ušli u LŠ a neki likovi tu tvrde kako je englezima bitnija PL.

avatar
barbaroga
Wednesday, 13.09.2017
17:09

Spanci uzimaju, to je valjda jasno.

avatar
Don Silvio
Wednesday, 13.09.2017
16:27

LE uzima treceplasirana ekipa LS

avatar
Realan_PFC
Wednesday, 13.09.2017
21:50

upravo tako, tu otpada neko iz realove grupe (Totenhem ili Borusija), pa sahtjor ili napoli, grupa G sve cetri sanse za trece mesto :P, pa verovatno treceplasirana roma, sporting ........

avatar
Don Silvio
Thursday, 14.09.2017
10:47

a mozda bude i nekih iznenadjenja da otpadne i neko jaci...