Šta kažu Belgijanci? ''Gent bi prošle sezone 'POJEO' ovu Zvezdu!''

Autor: Darko Mitrović
petak 27.11.2020.
12:00
Izvor: Sportske.net

Od prošlosti se ne živi...

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Crvena zvezda je lakše nego što se očekivalo, iako bez Kataija, Kange, Gobeljića, Rodića... ponovo savladala Gent u Ligi Evrope. Posle beogradskih 2:1, srpski šampion je sinoć u Belgiji slavio sa 2:0 i praktično obezbedio plasman u narednu fazu takmičenja.

Naravno, u Zvezdi vlada veliko zadovoljstvo, a šta kažu u Gentu posle četvrtog poraza u četiri odigrana kola u Grupi L Lige Evrope?

Sven Kums je bio jedan od najzapaženijih u domaćem timu, imao je jednu odličnu šansu u drugom poluvremenu, ali nije uspeo da savlada Borjana.

"Ako utakmicu započnete ovako, pucate sebi u nogu. Oni se tada mogu još više zatvoriti. Zato moramo igrati mnogo preciznije nego u ovom meču da bismo stvorili više šansi. Volja je bila tu, ali danas je to bilo premalo za pobedu'', istakao je Kums.

Vadis Ođiđa se iz nekog razloga vratio i u prošlost, valjda kako bi lakše podneo novi poraz.

"Naših najboljih napadača nije bilo, to je možda jedini izgovor koji imamo. Ipak je trebalo da postignemo gol, ali to jeste i ostaće teško u ovom trenutku.

Tačno je da bi Gent 'pojeo' ovu Crvenu zvezdu prošle sezone, ali realnost je ono što sada moramo da uradimo sa ovim timom, moramo da postanemo dosledniji. Naravno da eliminacija boli, ali jeste upravo tako. Napredujemo, ali ne na vreme da bismo preživeli u ovoj grupi", istakao je Ođiđa.
-
baner

Trener Vim De Deker je zbog koronavirusa propustio meč u Beogradu, ali ni njegovo prisustvo sinoć nije pomoglo njegovim igračima protiv šampiona Srbije.

''Mentalitet mojih igrača bio je dobar, iako je nedostajalo oštrine u kaznenom prostoru. Mislim da je kod prvog gola Bolat očekivao centaršut, mogao je sa tom loptom više... Sada se moramo u potpunosti usredsrediti na konkurenciju i rešiti se te nule što je brže moguće'', istakao je trener Genta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
staljin
Sunday, 29.11.2020
05:02

Kupite vremeplov , gospodo Belgijanci ! Ima kod ......

avatar
toma1980
Friday, 27.11.2020
19:10

Pa Gent je Igrao onoliko bolje koliko je Zvezda igrala Ocajno,Haoticno.....Toliko izgubljenih Lotpti,Netacnih Pasova,Pomogli smo Gentu da stvori Prevlast na Terenu......Zvezdina sreca je sinoc bila sto su ovi Igraci Genta teski PANJEVI!!!!

avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 28.11.2020
11:56

Sa tom njihovom prevllasti upali su u zamku iz koje se nisu izvukli ljepi.

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 27.11.2020
15:23

Da je baba deda ne bi bila baba.

avatar
Damir 90
Friday, 27.11.2020
13:14

Da nismo dali gol u startu pojeli bi mi njij toko cele utakmice

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 27.11.2020
13:04

Dobro je to sto ce se boriti da osvoje barem bod do kraja. Inace, pojeli su oni nas i sinoc, ali uz malo srece i dosta discipline u odbrani, uspjeli smo nekako...

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 27.11.2020
15:26

Pali su oni na taktickom planu jer Zvezdin plan je bio da im daju posed lopte i da pobedu trazi iz kontri i iz prekida u cemu je uspela. Nista ne znaci posed lopte i prividna terenska inicijativa, ako protivnik sve to drzi pod kontrolom i utakmicu vodi u smeru koji on zeli..

avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 28.11.2020
12:01

Ne mogu sad sve u detalje da ti objasnjavaj, ali onaj ko zna da gleda utakmicu razume o cemu pricam. S obzirom da su njihovi napadaci mnogo brzi od nase odbrane bilo je logicno da se branimo dubokim blokom, a to znaci da protivniku prepustas inicijativu cekajuci sansu iz kontre ili prekida. Zar ti mislis da smo mi slucajno postigli dva gola iz kornera, razmisli malo brate. Pogledaj kretanje nasih igraca i kod jednog i drugog gola, sve je uradjeno do perfekcije.

avatar
toma1980
Friday, 27.11.2020
19:13

Ma kakav Plan......Jel je mozda Plan bio da nismo mogli da iznesemo Loptu sa Nase Polovine !!!! KOLIKO SAMO UZGUBLJENIH LOPTI,NETACNIH PASOVA.....IMALI SMO SRECE JER SU OVI IZ GENKA TESKI TESKI PANJEVI

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 27.11.2020
16:38

Naravno, ali sto se tice prekida imali smo tri kornera, a sto se tice kontri - ni jednu opasnu. Imali smo mnogo srece i dali dva gola, ali napadacki nismo uradili nista. Ok, dosli smo desetkovani, rano dali gol, ali to ne mijenja cinjenicu da smo defanzivno odigrali savrseno, ali ofanzivno cista nula, i pored dva gola. Gledao sam cesto utakmice gdje jedna ekipa napada, ima posjed, ali ova druga je opasnija, ima vise konkretnih sansi, svaka oduzeta lopta i puca kontra, ali to sinoc nisam vidio. Nije Gent taraba, ali nije ni LIverpul, ocekujem ipak valo vise lopte kod nas, da malo vise igramo.