Šta kaže klauzula, može li Cucin na Partizan?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 26.10.2019.
14:08
Izvor: Sportske.net

Luka Cucin ove sezone igra za Spartak.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Mladi desni bek Partizana Luka Cucin je ove sezone pozajmljen Spartaku iz Subotice, a upravo će ova dva kluba odmeriti snage u sledećem meču Super lige Srbije.

Utakmica se igra sutra od 16 časova na stadionu u Humskoj, a pitanje koje muči navijače Spartaka jeste da li će gledati Luku protiv kluba sa kojim ima važeći ugovor.

Odgovor je - ne.

U klauzuli koja je u sklopu ugovora o pozajmici sa Spartakom piše da Luka Cucin nema pravo igranja protiv Partizana, kluba iz kog je otišao na pozajmicu.

Cucin povremeno igra za Spartak, a prethodnu utakmicu protiv Inđije je odigrao 64 minuta u pobedi od 3:0. Imao je i problema sa povredom tokom većeg dela dosadašnjeg toga sezone, pa se očekuje da tek uđe u dobru formu.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Saturday, 26.10.2019
20:01

Bas me briga za klauzulu, igrac Partizana NE MOZE igrati protiv svog kluba, u protivnom daleko mu kuca. Stotinu puta sam se uvjerio da bivsi igraci CZ bojkotuju i samo statiraju protiv njih.

avatar
Momcilo Stojanovic
Sunday, 27.10.2019
11:46

Cucin treba da igra,ali za Partizan,jer mi desnog beka nemamo ni na vidiku.Što se mene tiče ,voleo bih da igra danas protiv nas ,pa neka ovi naši stručnjaci vide koliko je "napredovao" na pozajmici.