Šta Jogi Lev sprema Srbiji? Ko (ne) igra sutra? Večeras se rešava još jedna dilema!

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.03.2019.
13:44
Izvor: Sportske.net

Selektor reprezentacije Nemačke Joakim Lev održao je konferenciju za medije dan uoči prijateljske utakmice protiv Srbije.

Epa/Filip Singer
Epa/Filip Singer

Povezane vesti

Reprezentacije Nemačke i Srbije sastaće se sura od 20:45h u Volfsburgu, u prijateljskoj utakmici pred početak kvalifikacija za Evrošsko prvenstvo.

''Orlovima'' je ovaj duel generalna proba za gostovanje u Portugalu, a Nemce u nedelju očekuje duel sa Holanđanima na startu kvalifikacija za EP.

Selektor ''Pancera'' Joakim Lev potvrdio je danas da neće moći da računa na povređenog Gnabrija, a neizvesno je da li će nastupiti i Toni Kros.

''Gnabri nije trenirao u poslednja dva-tri dana i prerano je da nastupi sutra. Večeras moram da razgovaram i sa Tonijem Krosom, koji je u prethodnom periodu odigrao veliki broj mečeva za svoj klub. Sastav će zavisiti i od svežine igrača'', istakao je Lev.

Dilemu ima i kada su golmani u pitanju, pa je za večeras ostavio rešavanje i tog pitanja - Ter Štegen ili Nojer?

''Još nismo doneli odluku, Mark svakako može da očekuje šansu u narednom periodu, večeas ću razgovarati sa golmanima, pa ćemo videti'', objašnjava Lev.

Ono što je već prelomio, to je pozicija Džošue Kimiha, koji će igrati kao centralni vezni fudbaler.

Od Marka Rojsa očekuje da bude lider ove ekipe, a od Sanea očekuje velike stvari u dužem vremenskom periodu.

''Rojs igra u odličnoj formi i može da preuzme ulogu lidera. On ima veliki individualni kvalitet, samo je pitanje koliko je fizički spreman. Liroj Sane je mnogo napredovao, daje golove, odlično obavlja svoj posao i biće ekstremno važan za naš tim ubuduće'', zaključio je Lev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke