Šta je Vazura rekao o Mirkoviću pre samo sedam dana?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.03.2019.
17:19
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Ovakav epilog nije mogao ni da nasluti.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Posle 159. večitog derbija, svi u Humskoj bili su ohrabreni otporom koji su crno-beli, u oslabljenom sastavu, pružili Crvenoj zvezdi na ''Rajku Mitiću''.

Nisu uspeli da pobede, ali i osvojeni bod davao je razloge za optimizam kada su u pitanju igre crno-belih tokom proleća.

Iz Partizana su stizale poruke i da ovaj tim mnogo više vredi nego što to mnogi misle, a velike pohvale na račun trenera Zorana Mirkovića, uz još veća očekivanja od njega, izneo je generalni direktor kluba Miloš Vazura.

''Najveći dobitak - Bata Mirković, očigledno dobar trener! Uveren sam: ostaće dugo u Partizanu i biće zapisan kao jedan od najuspešnijih'', prognozirao je Vazura u izjavi za ''Žurnal''.

Tada sigurno nije ni sanjao da bi ova njegova prognoza mogla da se pokaže pogrešnom posle samo nedelju dana, tokom kojih je Partizan poražen i od Radničkog i od Voždovca sa po 1:0.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gogi-11
Monday, 11.03.2019
20:56

A brate ovi u upravi partizana sve neki vizionari....

avatar
ariton
Monday, 11.03.2019
20:05

Ma ljudi bre nemamo ekipu i to je to.Politicari nam vode sport i izvlace samo korist sebi.Dok je bio djura frizura partizan dominantan,zvezde nije bilo nigde.Nekoliko godina tako pa sad malo zvezda i to je to.Posle ce kao partizan da se konsoliduje pa ce obn i tako u krug.Pa u kojoj normalnoj zemlji navijaci jednog tima prelaze u tabor drugog tima i budu im vodje.To samo ovde i nigde vise.Ko shvata nas fudbal ozbiljno to je budala.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 11.03.2019
18:22

Nismo mi porazeni nego savladani u sadejstvu protivnika i zvezdinih sudija. Sta taj vise trazi u Partizanu?!

avatar
NemanjaVidic No1.
Monday, 11.03.2019
18:42

Radnicki vas dobio lagano kao i vozdovac smesne su ti price

avatar
Anthony
Monday, 11.03.2019
19:07

Hahahahaha, ako nesto mrzim to su nasi neobjektivni navijaci...Decko o cemu pricas? Pogledaj nam upravu bre, pogledaj igracki kadar, mi ne mozemo sut u okvir da uputimo protiv boranije iz JSL-a, pitanje da li bismo dobili Temnic iz Varvarina, a ne Zvezdu koja dobija Liverpul na svom terenu, kakve sudije i bakraci, imamo nikad gori tim, nikad goru igru i nikad goru atmosferu u klubu