Šta je to Mirković promenio u Partizanu, da li je ovo pravi odgovor?

Autor: Darko Mitrović
petak 10.08.2018.
11:09
Izvor: Sportske.net

Od velikog besa do pobedničke euforije u samo nekoliko dana...

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Partizanova ''šok terapija'' sa promenom šefa stručnog štaba već je počela da daje željeni rezulat.

To se sinoć videlo u Danskoj protiv Nordsjelanda, na debiju Zorana Bate Mirkovića, začinjenim trijumfom rezultatom 2:1, što je velika prednost pred revanš u Humskoj narednog četvrtka.

Utisak bi bio još bolji da se nije desio taj pad u poslednjih dvadesetak minuta, kada su, utisak je, crno-beli ostali bez energije da nastave u ritmu iz prvog poluvremena.

Primetna je od početka bila velika želja, borbenost, agresivnost Partizanovih fudbalera, a što je najvažnije, u defanzivi su pomagali jedan drugom i međusobno ispravljali greške, koje su bile vidljive i na kojima će novi šef struke još morati da radi.

Posle meča, jedan od onih koji je izašao pred novinare bio je i levi bek Nemanja G Miletić, koji je tom prilikom dao svoje viđenje šta se to promenilo u igri Partizana posle dolaska Zorana Mirkovića.

''Veoma bitna pobeda u tom dvomeču. Dali smo rano taj gol, dobro smo ušli u utakmicu. Šta da kažem, znači nam dosta ova prva pobeda sa novim šefom i nadam se novim uspesima u nastavku sezone.

Dosta smo se zategli sa novim šefom struke u svakom smislu, svako od nas zna šta treba da radi na terenu, dobili smo svoja zaduženja i dosta bolje delujemo na terenu nego u prethodnom periodu'', izjavio je Miletić.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Friday, 10.08.2018
14:18

sinoc nas ubedljivo najlosiji igrac mada i svakako to jeste. opet primamo gol zahvaljujuci njemu pa dokle vise. dovedite krstenog levog beka vec jednom! sta se ceka sa ivanom obradovicem!?

avatar
nemam pojma
Friday, 10.08.2018
13:59

Zašto ekipa tek izašla sa priprema nema snage za više od 65 minuta igre? I dok je za Zakarića jasno, zašto nemaju snage Kosović i Janković. Zašto je Kosović tako spor i mlak? Kompletan vezni red je fizički nestao. Zašto? A tek su prošle glavne pripreme, tek je počelo prvenstvo. Trebalo bi da lete po terenu, da izdrže sa lakoćom produžetke. Šta su radili na pripremama Miša Filipović i njegovi pomagači? Kakvu kondiciju i snagu su im nabili?

avatar
Partizan/Lazio
Friday, 10.08.2018
12:30

Nisam padao u depresiju nakon loseg pocetka, a isto tako me ni sada ne hvata euforija. Mislim da se preteruje sa hvalospevima, Danci su prva ekipa ove sezone koja je htela/morala da igra na gol vise, igrali su sa visokom odbranom, direktan i brz fudbal, izuzetno mlad i neiskusan tim... sve suprotno od bunker ekipa iz SL i ovih sa starta kv. za LE. Tek cemo da vidimo da li Bata ima resenje za ekipe koje stoje u dva bloka u svojih 30 metara. Pocetak obecava, vidi se da deluje sok terapija, ali mislim da cemo neke konkretnije promene sablona u samoj igri videti tek za mesec dana. Do tada cemo morati vise da se oslanjamo na karakter i nadamo se da ce Bata uspeti da im udje u glave.

avatar
Stupar Zoran
Friday, 10.08.2018
12:22

Vidljivo je da smo bolji, ali rano je za bilo kakav komentar.

avatar
Malo veliki covek
Friday, 10.08.2018
12:02

"Prosto moraju da budu tu ljudi koji su spremni, ne da podnesu, nego da isprave tudju gresku. Prosto kada je neko pogresio, cak i kada je pogresio u smislu izbora suta, cak i nekog egoizma, sebicnosti, da drugi igrac ne treba to da kritikuje, nego da se vrati sprintom i baci za tu loptu kao da je on napravio gresku, e tada se pali masina." - Dusko Vujosevic

avatar
Mangus
Friday, 10.08.2018
11:49

Zar neko zaista misli da je covek nesto promenio za 7 DANA?! pobogu ljudi! Malo ih je samo nabrijao protiv ne prejakog protivnika! Oni tek treba da se naviknu na njegov sistem rada!

avatar
Bianconeri Belgrado
Friday, 10.08.2018
11:34

Ovaj je poslednji koji treba da prica o igri