Šta je to Le Talek čuo pred Keln?

Autor: Darko Mitrović
utorak 05.12.2017.
17:21
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Sad je još više motivisan!

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Dva dana su ostala do odlučujuće Zvezdine utakmice u borbi za plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope, u četvrtak će ekipa Vladana Milojevića voditi borbu sa nemačkim Kelnom, a defanzivac crveno-belih Damijan Le Talek otkrio je u izjavi za klupski sajt šta je saznao pred ovu utakmicu.

''U ovom trenutku, čujem dosta ljudi koji pričaju o tome kako Zvezda 25 godina nije dočekala proleće u Evropi i sada su sve oči uperene u nas.

Naši navijači očekuju mnogo od ove generacije jer imamo zaista velike šanse da prođemo grupnu fazu. Siguran sam da ćemo svi na terenu dati sve od sebe kako bismo na kraju meča slavili nastavak evropskog puta'', izjavio je Le Talek.

Dodatni razlog za optimizam jeste i činjenica da crveno-beli u kontinuitetu igraju odlično ove sezone, a kruna svega toga trebalo bi da bude i novi trijumf nad ''Jarčevima'', koje su u Nemačkoj već savladali sa 1:0.

''Mnogo nam znači što smo primili najmanje golova, to znači da  cela ekipa igra odlično. To što je naša odbrana tako dobra je zasluga celog tima, u svim linijama igramo odlično i zato i možemo da se pohvalimo tako malim brojem primljenih golova.

Moramo da nastavimo u istom ritmu, ako budemo igrali kako smo i do sada siguran sam da ćemo proći grupnu fazu'', naglasio je Le Talek.

Naravno, rival zaslužuje maksimalno poštovanje, iako ove sezone igra veoma loše u Bundesligi, ali dve pobede u Ligi Evrope, kao i remi proteklog vikenda protiv Šalkea u Gelzenkirhenu pokazuju da im je forma u uzlaznoj liniji.

Uz sve to, pred meč sa Zvezdom su dobili i novog trenera, što je dodatni razlog za oprez.

''Nama može da predstavlja problem to što je Keln promenio trenera. Uvek je teško protiv ekipe koja ima novog šefa stručnog štaba jer svi igrače žele da mu se dokažu i da se predstave u što boljem svetlu.

Može se reći da je forma Klena u usponu, igrali su 2:2 sa ekipom Šalkea koja je zaista odličan nemački tim. Sigurno nas očekuje teška utakmica'', zaključio je Le Talek.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke