Šta je Suma rekao o svom istorijskom golu?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.12.2017.
10:55
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Mnogi su ga kritikovali ove sezone, ali on je sinoć ušao u Partizanovu i istoriju derbija. Da li je to najava berićetnog proleća?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Sejduba Suma je dugo tražio pravu formu od dolaska u Partizan, delovalo je nedavno da je potpuno klonuo i da se na njega bar do kraja prvog dela sezone ne mže ozbiljno računati, ali od utakmice u Kijevu je nagovestio buđenje i dao nadu navijačima Partizana da će na proleće konačno biti ''onaj stari''.

Sinoć je preuzeo veliku odgovornost, izveo je jedanaesterac na koji su navijači Partizana čekali od 18. marta 1995. godine i pogorka Damira Čakara.

Dok se pripremao da izvede ovaj udarac, mogao se ispod južne tribine čuti i poneki pesimistički uzvik (''Promašiće!''), ali Suma se nije uplašio, precizno je šutirao i savladao Borjana iako ga je Zvezdin golman ''pročitao'' na koju će stranu šutirati.

''Nisam znao da je ovo bio penal za Partizan posle 22 godine u derbiju. Oduvek sam peeuzimao odgovornost, nisam imao problem da ga šutnem'', istakao je Suma, a prenosi ''Žurnal''.

Stojke mi je rekao da je ovo jako važan penal'', potvrdio je Suma ono što je i Stojković rekao novinarma posle meča.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
trifun
Thursday, 14.12.2017
13:01

Ožegović poslao La Taleka i Savića u invalidsku penziju svojim driblinzima.Doduše Savić je bio zauzet proverom Evertonove kopačke,Everton je tvrdio da su kvalitetnije kopačke u Partizanu a Savić naseo ,pa ajde da proveri.Ej zvezdaši , u jeku utakmice on proverava čija oprema je kvalitetnija.

avatar
trifun
Thursday, 14.12.2017
12:55

Kaže Suma , nisam imao problem da šutnem a tri puta se zaletao već sam mislio da će Mažić reći imao si fore da to uradiš,pošto nisi lopta pripada Zvezdi.

avatar
brekbaCh1
Thursday, 14.12.2017
15:27

I ja isto :D .. ma cirkuzant obican.

avatar
Toto Salvatore Riina
Thursday, 14.12.2017
12:47

Sad mogu da se vratim u iKappa Cape Town.