Šta je sa Zvezdinim pojačanjima, ko će igrati protiv Helsinkija?

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.07.2019.
20:39
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Očekivalo se da odmah pomognu, ali...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Crvena zvezda je sinoć uspešno preskočila prvu prepreku u kvalifikacijam a za Ligu šampiona, savladala je Suduvu sa 2:1, dovoljno za prolaz dalje posle 0:0 iz Marijampola.

Sinoćnji trijumf Zvezda je ostvarila bez tri najnovija i najatraktivnija pojačanja ovog leta - Brazilca Žandera, portugalskog napadača Tomanea i španskog veziste Hozea Kanjasa.

Prvi nije bio licenciran, a preostala dvojica imaju probleme sa povredama prednje lože.

Preneli smo juče da su prve procene kako će Tomaneovo odsustvo sa terena trajati bar još dve nedelje, pa je jasno da njega nećemo gledati ni u dvomeču sa finskim Helskinkijem.

Šta je sa Kanjasom?

Situacija kod njega je nešto povoljnija, a kako prenosi ''Žurnal'', on bi eventualno mogao da se stavi na raspolaganje treneru Vladanu Milojeviću za revanš meč u Finskoj.

Žander bi trebalo da bude konačno licenciran, ali s obzirom da je poslednji stigao od svih pojačanja, da nije prošao pripreme sa Zvezdom, pitanje je da li se može očekivati da odmah dobije šansu.

Ipak, najverovatnije će nastupiti protiv Javor Matisa u subotu, u prvom kolu Linglong Superlige, pa u zavisnosti od utiska koji tu bude ostavio, moći će preciznije da se procene šanse za nastup i protiv Helsinkija.

Do tada, u ovom trenutku deluje da se startna postava za prvi meč protiv finskog kluba praktično već zna:

Borjan - Stojković, Babić, Milunović, Rodić (Žander) - Jovičić, Jovančić - Ben, Marin, Ivanić - Boaći.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 17.07.2019
22:57

Na ovako vazniutakmicama ne treba zuriti sa novim igracima jer potrebno im je vreme da se adaptiraju na Zvezdin stil igre.

avatar
neme
Wednesday, 17.07.2019
21:19

Tanko pretanko .Ovo s Babicem Milunovicem Stojkovicem to ne moze ns dobro.Taj Ivanic decko prosecan igrac kakvih u nasoj ligi imas koliko hoces.