Šta je sa Van la Parom, dugo ga već nema na terenu...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.12.2019.
17:23
Izvor: Sportske.net

Zvezdino poslednje letošnje pojačanje kao da polako gubi poverenje trenera Milojevića.

EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Radživ Van la Para je u samom finišu letnjeg prelaznog roka prešao iz engleskog Hadersfilda u Crvenu zvezdu za 1.2 miliona evra.

Pojačao je konkurenciju na krilu, a sa crveno-belima je tada potpisao ugovor na tri godine.

I, iako nije prošao pripreme sa crveno-belima, odmah je dobio ulogu startera. Debitovao je protiv Inđije, onda je bio starter i protiv Bajerna u Minhenu, pa protiv Partizana u Humskoj.

Zvezda se nije proslavila u tim mečevima, ali Van la Para je, sa kraćim pauzama, i dalje uživao Milojevićevo poverenje, pogotovo u evropskim mečevima u Ligi šampiona, kada je kao po pravilu bio među startnih 11.

To se promenilo posle Zvezdinog poraza na Marakanu od Totenhema (0:4), 6. novembra i od tada Van la Para više nije odigrao nijedan meč.

Jedino je protiv Bajerna bio na klupi, a u preostalih pet mečeva u ovih mesec dana, nije ni bio u konkurenciji za sastav ekipe.

Zvezdu u sredu očekuje ključni meč protiv Olimpijakosaza ''evropsko proleće'', a ako ništa drugo, Van la Para bi trebalo da je sada znatno svežiji u odnosu na saigrače i ''gladniji'' igre i borbe na terenu.

Ali, utisak je, ipak, da Zvezdin šef struke više nema tako veliko poverenje u njega i bilo bi iznenađenje ukoliko bi u sredu bio starter u Atini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 09.12.2019
20:25

Ne samo Van La Para, nijedan zvezdin igrač ništa nije mogao ni u grupi LŠ koja je proglašena kao mnogo jakom, a ustvari Bajern i Totenhem primaju po 5 odnosno 7 golova, promenili su trenere, Bajern po statistici nikad gori u poslednjih 25 godina, bliži 10. nego 1. mestu Bundes lige, silni Totenhem je iza "nikad slabijeg" Mančester Junajteda, naravno detalji o kvalitetu odlučuju između njih, ali morali su da prenapumpaju Bajern i Totenhem u svojim medijima ne bi li pune zvezdine mreže manje bolele. Partizan je igrao egal sa Olimpijakosom koji je bio šampion Grčke i to sa slabijim timom nego što sada ima, a oštećen je u obe utakmice i samo zato nije prošao protiv Olimpijakosa, dok se zvezda nije videla i visio je drugi Olimpijakosa u vazduhu na zvezdinom stadionu, sve dok sudija neopravdano isključuje igrača Olimpijakosa koji bez 4 najbolja igrača poklanja zvezdi 3 gola. Amateri iz Malatije ravnopravni na tabeli sa učesnikom LŠ, Molde je prvak, a Konah Si više puta ugrozio gol Partizana od zvezde.

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 09.12.2019
23:17

Haahahah,idi u persun,kakva lobotomija ,dobri nas kralju nije tebi lako,milice nasa! :D

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Tuesday, 10.12.2019
01:40

Totenhem VICESAMPION EVROPE,nemoj mnogo da places

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 10.12.2019
00:58

Lobotomija je kad veruješ u priču da si hrabar, a na 0:5 na svom terenu uvodiš trećeg štopera, petog defanzivca da sačuvaš petardu kod kuće, a onda primaš i šesti. Niste vi hrabri u smislu da se ničega ne plašite, već da se ničega ne stidite. 48 da su vam dali, a ne 18 ne bi uspeli da vas više poremete nego što ste sada.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 09.12.2019
20:00

Zato što Benu ističe ugovor pa mora da popravi statistiku protiv filijala ne bi li ga zvezda uvaljala nekom iz arapskog sveta pošto oni koji su bili da gledaju uživo takmičarske utakmice zvezde kao što su Večiti derbi i LŠ (LE) videli su Strahinju Pavlovića, Filipa Stevanovića, Sejdubu Sumu, Umara Sadika za koje Partizan sada da ih proda na prvu ponudu uzeće više nego što zvezdi piše na Transfermarketu da vredi. zvezda bi prodala i Borjana da ima ko da hoće da ga kupi, ali on i pored plivanja i skakanja u bazen kao najbolji igrač tog tima nema ponudu, svima osim male grupe zvezdinih navijača je jasno da u realnom fudbalu ovaj tim zvezde je u rangu Inđije, javora, rada i tako tih boraca za opstanak u SL. Pavkov i Ben za koje je zvezda pričala da vrede 12 i 6M € i pored silnih penala ne mogu zajedno da stignu Sadika na listi strelaca, Boaći ima 1 gol i 1 asistenciju isto koliko i Brežančić u Partizanu koji je bek. Suma do sredine polusezone već ostvario učinak iz rekordne (cele) sezone Marina u SL kojeg su sami prošle sezone proglasili najboljim, a koji se sapliće od lopte u LŠ i kojeg nema nigde na terenu protiv najjačih protivnika, a videli ste šta je Suma uradio odbrani Mančester Junajteda. Samo da nam Terzić, Mrkela i Supermiloja ostanu, oni su najzaslužniji za činjenice koje sam naveo.