Šta je sa Boaćijem? Izgleda da ni Dekiju više nije jasno... A sa Falćinelijem?

Autor: Darko Mitrović
petak 11.09.2020.
22:40
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

U senci teške povrede Marka Docića je i nova povreda Zvezdinog napadača Ričmonda Boaćija.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

U trenucima dok je Crvena zvezda slavila vodeći gol večeras na Banovom brdu, Ričmond Boaći je morao da izađe iz igre zbog povrede, a igrao se tek treći minut meča.

Ovo je samo nastavak serije povreda koje su se dešavale napadaču iz Gane u proteklih godinu dana, a posle meča šef struke Crvene zvezde Dejan Stanković je prokomentarisao ovaj najnovijih peh.

''Još uvek nemam informaciju vezanu za njega. Žao mi je što se povredio. Od kako sam došao u klub, on ne uspeva da uhvati ritam. Spremimo ga, pokaže želju, dobro radi i onda se povredi... I to ponovo na Banovom brdu. Videćemo posle pregleda kakva je situacija'', izjavio je Stanković. 

U finišu meča debitovao je novi napadač Crvene zvezde Dijego Falćineli. Još je rano za neke konkretne ocene, ali...

''Iz aviona je izašao na teren, što se žargonski kaže. Ovo je bio veoma emotivan dan za njega. Igrao je deset minuta, premalo za ozbiljnu analizu. Bilo mi je bitno da oseti teren, grupu i Crvenu zvezdu, da bude svestan za koga igra'', objasnio je trener Crvene zvezde.
-
Baner 4
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Saturday, 12.09.2020
12:21

Jeste,Boaci nije ono sto je bio,Nisu mu davali da igra a on uziva u igri zato je i t u gde je.Mozda je shvatio da je ovde da se s njim trguje a ne da igra.Mozda se kod njega stvorilo nezadovoijstvo,jer stalno biti na transfer listi i neigrati ravno je ludilu.Ne treba zaboraviti njegove odlucujuce golove i ona zakucavanj,u mreze koje samo on ume izna.Dakle ,mislim i daije da je on naj boiji centar u Zvezdi a da je zabar macka u dzaku.S nji je ispricana prica,rukovodstvo nezna sta radi Deki ih dobro slusa zato je i tu.Bice velikih promena ako ispadnu iz obadva kupa,ali onda je kasno, i opet nikom nista,a gde su milioni ,ah,nije vazno.Tako ce uvek biti dok ih ne preuzme privatnik.Samo ovi to ne daju,zato jer su tu sigurne pare.

avatar
Gogi-11
Saturday, 12.09.2020
12:17

Treba ga ostaviti na tribine tamo je naj sigurniji ili mu smanjiti starlete i splavove

avatar
svetski prvaci 1991
Saturday, 12.09.2020
10:20

Neutreniran vise neuigran.Drugi su krivi za to.Ostace za mene naj boiji centarfor od svih trenutno.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Saturday, 12.09.2020
00:45

Padaći je tigar od papira, povredi se simulirajući.