ŠTA JE OVO?! Gde je Katai u timu kola? Ali, ''Delije'', glasajte za Bena!

Autor: Darko Mitrović
petak 30.10.2020.
12:43
Izvor: Sportske.net

Teško je biti nezadovoljan kad imaš dvojicu igrača u timu kola, ali moralo je biti mesta i za fenomenalnu Zvezdinu desetku.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda je sinoć odigrala jednu od najboljih utakmica na evropskoj sceni poslednjih godina, a bez dileme najbolju od početka aktuelne sezone.

Srpski šampion je na ''Rajku Mitiću'' deklasirao češki Slovan Liberec sa 5:1, moglo je i mnogo ubedljivije, pa su gosti još i dobro prošli.

Posle svega bilo je očekivano da se pojedini Zvezdini fudbaleri nađu u izboru idealnog kola Lige Evrope, a fudbalski portal ''WhoScored.com'' je objavio svoj izbor.

Oni su u idealnih 11 uvrstili El Fardua Bena i Dijega Falćinela, ali na veliko iznenađenje, nije bilo mesta za maestralnog Aleksandra Kataija.

Dakle, njihovih idealnih 11 su: Livaković (Dinamo Zagreb) - Vion (CSKA Sofija), De Laet, Gelin (obojica Antverpen), Dalot (Milan) - Ben (Crvena zvezda), Lindl (Volfsberger), Pici (Benfika), Eljunusi (Seltik) - Manu (Ludogorec), Falćineli (Crvena zvezda).

Šta biste vi ovde promenili?

Ali, ni to nije sve! Ben je dobio najveću ocenu od svih članova idealnog tima, čak 9.6, i ne samo to, nego se nalazi i u Zvaničnom izboru UEFA za najboljeg igrača kola. Navijači biraju, sve možete da vidite u prilogu, a uz Bena, u konkurenciji su Elvis Manu (Ludogorec), Mihael Lindl (Volfsberger) i Donijel Malen (PSV).
-
baner 2
-
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan Lazović
Friday, 30.10.2020
16:23

Zvezdaaaa oooooooo

avatar
k.na.bicikli
Friday, 30.10.2020
15:56

sta ste uzleteli bzvz,da dobra njegova igra imao je par poteza i gol i sta sada? Tako ste i Pavkova dizali posle Liverpula a posle? Za razliku od njega Katai zna da igra fudbal.

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 30.10.2020
15:24

To je zbog toga sto oni ne gledaju utakmice, nego se baziraju na statistiku.

avatar
Provokator
Friday, 30.10.2020
13:58

Fenomenalno i Katai ne mogu biti u istoj recenici. Molim vas, bukvalno ni jedan navijac Zvezde stariji od 18 godina ne misli da je on dobar igrac.