Šta je najveći problem treneru Vojvodine pred duel sa ''Čukom''?

Autor: Beta Beta
četvrtak 18.10.2018.
12:48
Izvor: Beta

Trener Vojvodine Dragomir Okuka rekao je danas da njegove fudbalere čeka izuzetno teška utakmica sa Čukaričkim u Super ligi.

Beta/Dragan Gojić/Mo
Beta/Dragan Gojić/Mo

Povezane vesti

Vojvodina će u petak od 17.30 gostovati Čukaričkom na Banovom brdu u prvoj utakmici 12. kola fudbalskog prvenstva Srbije.

"Očekuje nas izuzetno teška utakmica, iako uvek govorim da za ovaj tim Vojvodine lakih mečeva nema", rekao je Okuka na konferenciji za novinare u Novom Sadu.

"Čukarički je pri vrhu tabele, trenutno je četvrti i osvojio je mnogo bodova igrajući zaista dobar fudbal. To je kompozicija dobrih mladih i iskusnih igrača, ali očekujem da i protiv takvog protivnika igramo dobro i pokušamo da ostvarimo dobar rezultat", kazao je Okuka.

Trener novosadskog kluba je naveo da je reprezentativna pauza iskorišćena da se u takmičarski ritam vrate igrači koji su bili povređeni.

"Posle mnogo vremena svi igrači su spremni. Tačnije, spremni su fizički, ali fudbalski...

Zlomislić nije igrao sedam nedelja, Antić i Fofana šest, a videćemo da li će neko od njih igrati od početka ili možda ući u igru kasnije.

Svoj trojici nedostaju utakmice, ali nadam se da ćemo sastaviti ekipu koja će moći da igra tvrdo i borbeno i prikaže bolji fudbal nego što je to do sada bio slučaj. Za tako nešto, moramo svih 90 minuta da igramo dobro", naveo je Okuka.

Vojvodina je vlasnicima sezonskih ulaznica obezbedio besplatan prevoz i ulaz na utakmicu na Banovom brdu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Radovan Filipovic
Thursday, 18.10.2018
12:52

Vojvodina uvek u nekim problemima...otkad je sveta i veka...