Šta je Murinjo rekao Matiću? Srbijo, nemoj da ga razočaraš!

Autor: Beta Beta
subota 07.10.2017.
09:32
Izvor: Beta

Sve bi bilo mnogo bolje da je još sinoć rešeno pitanje plasmana na Mondijal, ali ''Orlovi'' imaju i drugu ''meč loptu''.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Sudbalski reprezentatiovac Srbije Nemanja Matić rekao je da žali što se reprezentacija na utakmici s Austrijom nije plasirala na Svetsko prvenstvo, ali veruje da će to uspeti  meču s Gruzijom.

"Ostaje žalenje što nismo uspeli da obradujemo naš narod koji je došao u velikom broju na stadion. To je fudbal, Austrijanci su bili bolji, zasluženo su nas pobedili. Imali su priliku i da ranije reše utakmicu, imali smo mi neke šanse koje nismo iskoristili, ali dobro...

Imamo poslednju utakmicu da se plasiramo na Svetsko prvenstvo. Da li imamo kvaliteta to da uradimo, ja sam siguran da imamo. Pogotovo jer igramo pred svojom publikom. Tri boda nas vode na Mundijal", rekao je Matić novinarima u Beču.

Srbija je sinoć poražena sa 2:3 od Austrije u devetom kolu Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, te joj je za plasman na Mundijal potrebna pobeda protiv Gruzije u ponedeljak.

"Rekao sam još na početku kvalifikacija, da je na kraju kada se podvuče crta najbitnije da mi budemo u Rusiji. Austrija je prvi poraz za nas u ovim kvalifikacijama, nijea nam lako. Svi smo se nadali da možemo ovde da ostvarimo plasman, ali nismo imali kvaliteta u tom meču", rekao je Matić.

Ekipa Slavoljuba Muslina će u ponedeljak od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Gruziju, a u slučaju pobede izboriće se za plasman.

"Igrali smo protiv njih tamo. U fudbalu danas svako ima šanse... Setite se da je Luksemburg na strani igrao nerešeno protiv Francuske, a pre su takve selekcije primale po 10 golova. Sve je moguće u današnjem fudbalu, ali ja verujem da postoji samo jedan tim koji može da pobedi u ponedlejak. Mi ćemo biti spremni", rekao je Matić.


"Čuli smo se bili pre meča. Znao sam da dolazi. Nije mi ništa posebno rekao. Bio je on i u Beogradu jednom da nas gleda. Zna da imamo dobar tim i navija za nas", rekao je Matić uz osmeh.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Saturday, 07.10.2017
10:28

Matic je igrao suvise povuceno, zato smo i bili bezopasni u napadu. Ne znam da li je to direktiva Muslina, ali ako jeste, veoma los potez. Mene licno, posebno su razocarali Gacinovic i kasnije Ljajic. Odbrana - konstanto losa, Tadic ispod proseka, utopljen u sivilo. Da je samo Andrija tu, decko bi pravio prevagu na boku. A ovo sto bi sinoc, evo nas u realnosti. Sva sreca pa je tu Gruzija. Valjda...

avatar
Saturday, 07.10.2017
10:00

Nevezano za ovu vest. Aplikacija na mobitelu nece da se otvori. Ako moze neko da mi objasni zasto?

avatar
Doktor Trax
Saturday, 07.10.2017
10:55

isti problem imam

avatar
Saturday, 07.10.2017
12:13

Samo se otvara i ako ucitam, pojavi se bela pozadina. Nisam cesto za racunalom, pa zato koristim aplikaciju.

avatar
pop94
Saturday, 07.10.2017
11:20

Morate da ažurirate, tako je i meni bilo.

avatar
äxwell
Saturday, 07.10.2017
09:54

NI jedan menadzer na svjetu ne bi bio zadovoljan partijom Matica pa ne vjerujem da je i Murinjo..Iako je mozda uzivao u srednjo-vjekovnom fudbalu ne vjerujem da je uzivao u ocajnoj partiji Matica, pogotovo u prvom poluvremenu.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Saturday, 07.10.2017
09:36

Ako na kraju bude odlucio taj bod koji smo sinoc izgubili u 89. minutu....

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 07.10.2017
10:54

Ni meni nije bilo jasno što smo baš toliko trebali da rizikujemo, iamli smo 2:2 i u rukama jako jako lakši put do Rusije.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 07.10.2017
14:55

hahahah ako ne pobedimo kuci Gruziju ne da ne treba da idemo na svetsko nego ni kvalifikacije ne treba da igramo vise. Ima da se smejem ako ih ne pobedimo i odlucice gubitak ta dva boda a ne ovog protiv Austrije. Mada mislim da bar tri razlike moramo da ih dobijemo bez obzira koliko smo losi.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Saturday, 07.10.2017
11:33

Nemamo mi nikakvu filozofiju i strategiju, kao muva bez glave smo i ni u jednom trenutku nismo jasno znali sta hocemo.