Šta je Mažić rekao igračima Partizana nakon nedosuđenog penala?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 01.10.2018.
22:10
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Strelac drugog gola za crno-bele u duelu sa Radničkim iz Niša otkrio je kako je najbolji srpski arbitar opravdao odluku iz završnice prvog poluvremena derbija 10. kola na "Čairu".

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog iz Niša i Partizana remizirali su (2:2) u derbi susretu 10. kola Super lige Srbije koji je obilovao uzbuđenjima.

U taboru crno-belih nezadovoljni su konačnim ishodom iako su imali dva gola zaostatka, a jedan od razloga za nezadovoljstvo krije se i u sudijskoj odluci iz završnice prvog dela kada je Milorad Mažić napravio predvid i propustio da pokaže na belu tačku zbog igranja rukom Radovana Pankova.

"Znali smo i pre utakmice da će biti teško, a uz to oštećeni smo za penal koji su svi videli. Sve mogu da razumem, ali je ipak neverovatno da su sve te sudijske greške uvek na štetu Partizana", rekao je dan nakon remija u Nišu Nemanja Miletić za "Novosti".

Strelac drugog gola za crno-bele otkrio je kako je Milorad Mažić opravdao svoju odluku pred igračima Partizana.

"Mažić nam je rekao da je on tako video situaciju pred golom Radničkog, ipak, siguran sam da se i on posle uverio da je to igranje rukom bilo za najstrožu kaznu", kaže Miletić.

Da je pomenuti detalj uticao na igrače Partizana potvrđuje i Miletićeva izjava u kojoj desni bek crno-belih objašnjava šta se u poluvremenu dešavalo u svlačionici.

"Bili smo pod jakim utiskom tog detalja, a onda se dogodio i kiks početkom drugog poluvremena. Nije moglo gore da bude, morali smo da krenemo otvorenije, sa mnogo više rizika. Najpre je Taki Nikolić izvanrednim golom smanjio, a onda je i mene Bog pogledao da donesem izjednačenje. Uz malo sreće posle šuta Danila Pantića smo mogli i do sva tri boda", zaključio je Miletić.

Nemanja Miletić je gol u duelu sa Radničkim posvetio malom Dušanu Todoroviću koji je dan ranije preminuo u Barseloni uprkos naporima koji su učinjeni da se obezbede sredstva za njegovo dalje lečenje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nedeljko Panic
Wednesday, 03.10.2018
08:38

Da, ali ta nenamera je sprecila cist gol.
Komentarisite malo vas penal protiv mladosti.
postenjacine.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 02.10.2018
12:49

Ceo svet je kao i Mazic video da je to bila ruka, ali bez namere.

avatar
Scholes
Tuesday, 02.10.2018
10:08

Zasto se ovo prvenstvo uopste i igra.. Zasto lepo Zvezda i Partizan ne odigraju dvomec izmedju sebe i tako odrede sampiona odmah, da se ne igra celo prvenstvo zbog ova dva kluba. Posto ovde kad god oni ne pobede to je smak sveta. Pa da li je realno da se ti posle svake utakmice koju ne dobijes zalis na sudjenje. Tumori srpskog fudbala.

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Tuesday, 02.10.2018
23:33

Mi se zalimo i kad dobijemo, a ti se malo zapitaj zasto je to tako i da li je bas na mestu da pises o tumorIMA.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 02.10.2018
08:44

Koga briga više za njihova opravdanja, srpske sudije su ojadile Partizan samo u poslednjih 10 godina za preko 100 000 000 evra! Nema više razgovora sa lopovima!

avatar
Man united
Tuesday, 02.10.2018
16:02

Није ваљда да сте им дали толике паре за сва досадашња навлачења? Ауу, па много је. Јесу вас ојадили. То би требало да буде доста јефтиније.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 02.10.2018
23:16

Za ovo imas i moju podrsku. Evo ni mi vise necemo da pricamo sa vasima.

avatar
Grb partizana 1997?
Tuesday, 02.10.2018
02:38

Neverovatan pritisak na sudije, neko bi morao da reaguje. Odlicno znaju sta rade, pazite kako ce partizanu da se sudi na dalje.

avatar
DouglasHaffernan
Monday, 01.10.2018
23:08