Šta je Krstajić rekao Nejmaru nakon "vetrenjače"?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.06.2018.
09:50
Izvor: Sportske.net

Brazilac je ponovo na udaru zbog načina na koji je pao posle starta Adema Ljajića. Šta je selektor "Orlova" kazao Nejmaru?

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Situacija iz 33. minuta duela Srbije i Brazila obišla je svet. Nejmar je ponovo na udaru javnosti zbog načina na koji je pao posle starta Adema Ljajića, a svi su primetili da je i selektor "Orlova" imao nešto da mu kaže.

Sve se odigralo na aut liniji prilikom jednog od prodora prve zvezde "Karioka". Ljajić je startovao, dobio žuti karton zbog načina na koji je zaustavio Nejmara, ali svet bruji o "vetrenjači" koju je Brazilac izveo.

Najmanje pet metara kotrljao se Nejmar od mesta na kojem je oboren, a novinare je posle jučerašnje utakmice zanimalo šta mu je Mladen Krstajić rekao.

"Pitajte Nejmara (smeh). Nije bilo ništa loše...", poručio je strateg reprezentacije Srbije.

Na društvenim mrežama jutros se pojavilo sijaset "gifova" koji su posvećeni Nejmaru i načinu na koji je juče pokušao da "pojača utisak" nakon prekršaja Adema Ljajića.

Neki od njih su pred vama, verujemo da će vas nasmejati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Thursday, 28.06.2018
15:52

Ma Nejmaru je sve prihvatljivo, i kartoni, i ismevanje, i pogrde, samo da bude u centru pažnje. Najluđe je što je pisanje o njemu kao nekakva moda. Svako malo se pojave nekakve *vesti* o novim transferima. Čovek prešao iz Barselone u PSG, za besmisleno veliku cifru i napravljen haos na tržištu, a sad to hoće još i da poveća Perez. E, to se graniči sa ludilom. Kad se to uzme u obzir, ispada da Nejmar sve radi kako treba.

avatar
svetski prvaci 1991
Thursday, 28.06.2018
11:59

n
Naj bolje na svetu odglumi pad Neimar/

avatar
RedDevil612989
Thursday, 28.06.2018
10:25

Stvarno treba da se uvede neko pravilo da se ovakvo foliranje kaznjava minimum zutim kartonom. Ili to ili da se odobri nekom mesaru da mu skrcka nogice.

avatar
Al(a)din
Thursday, 28.06.2018
12:59

Slazem se, ne zutim, vec crvenim kartonom

avatar
Man.United99
Thursday, 28.06.2018
15:51

Ima sad i taj Var pa je veijeme da se stane u kraj glumatanju