Šta je Krstajić naučio iz poraza?

Autor: Beta Beta
subota 24.03.2018.
09:02
Izvor: Beta

Selektor reprezentacije Mladen Krstajić čestitao je Maroku na pobedi, uz reči da je srpskim fudbalerima nedostajalo mirnoće u igri.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Kako je srpski selektor video utakmicu?

"Nama je nedostajalo više mirnoće u igri, imali smo loših pasova samo iz razloga što smo hteli da odigramo pre nego što je to situacija zahtevala. Imali smo dosta akcija koje smo morali da završimo udarcem na gol, pogotovo u prvom poluvremenu, a onda su se dešavali kontranapadi. Imali smo i prekide, dobre situacije koje nismo iskoristili. Sada nam ostaje da sve dobro analiziramo, oporavimo se i okrenemo Nigeriji. Čestitao bih momcima na fer i korektnom ponašanju, angažovanosti, čeka nas sada Nigerija, a ova utakmica nam je pokazala šta i kako ubuduće"
, rekao je Krstajić za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je u petak uveče od Maroka sa 2:1 u prijateljskoj utakmici u Torinu.

Strelac gola za Srbiju Dušan Tadić ocenio je da njegova ekipa nije zaslužila poraz.

"Nismo zaslužili da izgubimo utakmicu, bezveze smo primili golove. Penal nije postojao. I drugi gol... Imali smo neke situacije koje smo morali bolje da rešimo kada smo im oduzeli loptu na njihovoj polovini. Uigravamo se, drugačiji je sistem"
, naveo je Tadić.

Dušan Tadić je zabeležio 50. nastup za reprezentaciju, a pre početka utakmice predsednik FSS-a Slaviša Kokeza uručio mu je dres sa tim brojem.

"Drago mi je i zbog jubileja, nije mala brojka, žao mi je što nije i bolji rezultat, ali idemo dalje, uigravamo se za ono što nas čeka u Rusiji", kazao je fudbaler engleskog Sautemptona.

Adem Ljajić je rekao da ne treba tugovati posle poraza.

"Tvrda utakmica, igrali smo dobro, a oni su iz dve šanse dali dva gola na neke naše greške. Iz kontranapada. Imali smo nekoliko šansi, ali sada ne treba tugovati, glavu gore, ovo su prijateljske utakmice, okrećemo se Nigeriji kako bismo odradili to najbolje što možemo"
, rekao je Ljajić.

Srpski fudbaleri će sledeću utakmicu igrati u utorak od 21.00 u Londonu protiv selekcije Nigerije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

60 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Monday, 26.03.2018
10:52

Rekao bih - nista. Meni je najvise zasmetalo to sto se njihov igrac izlezava, oni ne izbacuju loptu i nase to zbunjuje. Trojica nasih u 16 landaraju onako, Maksimovic cuva jenog jedinog njihovog koji mu lako umice, i dvojica njihovih naprave problem 5-orici nasih, koji samo cekaju kad ce sudija da prekine igru??!! Ne mogu to da razumijem, Krstajic mora to da sredi, takav pristup vise ne smije postojati.

avatar
Stefan Lazović
Sunday, 25.03.2018
10:11

Nije ljudi, sve je u redu i ide po planu. Treba samo da se pojavimo tamo, da skoce cene odredjenim igracima.

avatar
magister
Sunday, 25.03.2018
03:22

Ni u čemu se ne slažem sa tekstovima Borisa i Bobana o našoj repreprezentaciji, sastavu, koncepciji. O zaključku da se eto iz te utakmice (jedna utakmica) pokazalo da je Muslin sa 3 5 2 bio u pravu. Mi smo odigrali i niz slabih utakmica pod Muslinom i sa mnogo sreće pobeđivali i remizirali, ali, kao što neko od njih već reče, imali i Tadića u životnoj formi, pa i Kostića u sličnoj. Zašto ste gospodo sigurni da bismo sa stoperom više sad prošli bolje. Ako Basti treba 3 5 2 (kaže Boris da bi bolje funkcionisao), onda treba naći drugo rešenje, ali ja mislim da Basti koncept 4 1 4 1 ne smeta. Ne treba drvljem i kamenjem na Maksimovića, ali ni na Krstajića. Pritom, valjda niko normalan ne poredi trenersko i iskustvo i znanje Muslina i Krstajića. Koliko sam shvatio, Muslin je smenjen jer nije želeo da prihvati kritiku, a mislim da je malo onih koji su bili zadovoljni igrom i konceptom za njegovo vreme. O rezultatu ne govorim, a više puta sam pisao, da ga ja - ne bih promenio. Ali bih ga naterao da igra baš ovaj sistem ili 4 2 3 1. Nadam se da će Tadić ući u bolju formu i da će on i Ljajić zajedno biti problem za svakoga. Živković je mlad, možda i ne treba da bude u startnoj postavi, ali, kad bi SMS mogao da igra i defanzivu, sa njim u timu, umesto Kostića npr. uklopio bi se i Živković bolje. U svakom slučaju, mora se suziti prostor u sredini, a to bi se dogodilo sa jednim krilom manje (Kostić ili Živković) i jednim srednjakom više (SMS, Milivojević, Fejsa, Grujić...). Reći da mi ne možemo ofanzivno, zbog jedne utakmice, je alibi za svoje pisanje. I? Šta ako igramo defanzivno i sve izgubimo? Samo ćemo izgledati jadnije, besmisleno, kao što smo uglavnom izgledali sa tim 3 5 2. Rezultat treba da donese igre. A treba da se potrudimo da nametnemo kome god možemo našu. Naravno da ne treba juriti ko bez glave i ostavljati rupe pozadi, ali, napad je najbolja odbrana. To se vidi i iz ove utakmice. Kad bi ih pritisli, nigde ih nije bilo, kad bi se i malo povukli, nas nije bilo. Broj štopera ništa ne učini, osim: brigo moja pređi na drugoga. Pa na ovoj utakmici je protivnik imao možda 3 šanse i dao 2 gola. U kvalifikacijama, sa 3 stopera, ni na jednoj utakmici protivnik nije imao manje od 5 šansi. Ne tvrdim da ćemo sa tim, zdravijim sistemom, napraviti fantastičan rezultat, ali tvrdim da rezultat i ne zavisi od sistema, odnosno da imamo više šanse ako napadamo, jer niti umemo da se branimo dobro, niti smo ekipa koja ume da pobeđuje iz jedne ili dve stvorene šanse. To smo imali sreće na početku kvalifikacija. A Krstajiću, trenerskom početniku, treba konsultant, kao supervizor, iskusan i dobronameran. Na primer Radomir Antić. I došao bi, ako ništa da se iskupi za ono s Karadžićem (za šta je Karadžić kriv), a i Krstajić bi lako prihvatio njega kao savetnika.

avatar
aeon
Sunday, 25.03.2018
21:15

Dugačak tekst. Ali se prilično slažem. Bilo bi lepo da se neki novinar seti, da pogleda koliko su šansi u proseku pravili protivnici u grupi protiv nas, pa da se to uporedi sa npr Marokom i Nigerijom. Mada, pre takmičenja u grupi su isto bile pripremne utakmice. Znači, i ovaj sistem treba da se uigra. Siniša je nažalost krenuo sa sistemom sličnim onom Muslinovom, pa evoluirao u dobar fudbal, ali smo već bili izgubili šanse. I, najvažnije, Krstajić nije nikog nikad trenirao, stvarno nije u redu da nam ekipu na SP vodi početnik. Makar ne - sam.

avatar
neme
Saturday, 24.03.2018
19:14

Smehoteka jedini top igrac matic mrtav murinjo mu isisao dusu za ovih mesec dana maksa tosic prevare od igraca kao i ostalih sest istih stopera bane i koki zajedno penzija ostalo smekeri i sminkeri.mi smo sampioni prevare zato nas nema u barsi realu juveu jer tamo prevara nema igras zato sto si klasa.ovako dvadeset igraca koji otaljavaju ugovore menadzerske prevare.

avatar
Milan_89
Saturday, 24.03.2018
18:36

Ja se nadam da je naucio kako se daje ostavka i prepusta mesto nekom ko je strucan

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Saturday, 24.03.2018
16:48

Nadam se da je shvatio da je u ovom trenutku najbolji štoper kojeg Srbija ima golobradi Milenković.. Lik je Barezi+Benkenbauer za sve ove izvikane štoperčine..

avatar
Consigliere 1927
Saturday, 24.03.2018
21:11

Hahahahahaha, to onaj sto su ga cuveni igraci Vozdovca pretrcavali i i ismevali, a nisu smeli golove da daju prosle sezone. Daj majke ti uozbilji se, toga nece za 2-3 godine biti ni na mapi, jedino ima dobrog menadzera.

avatar
Aleksandar 7
Saturday, 24.03.2018
16:42

Sve zbrkano...igraci pogresno rasporedjeni po terenu...Tadic pod hitno da zaigra klasicnu 10ku...njegova alternativa da bude Ljajic...guse se zajedno na terenu...Kostic levo ok,tu je i Gacinovic...Zivkovic pod hitno na krilo,desno...spicevi ok,to je to sto se od njih ocekuje...dva zadnja vezna jer mi nismo sposobni da igramo drugacije...Milivojevic da leti po terenu,Matic da razmislja...Kolarov iskljucivo napred,da mu se pokriju ledja...da uputi barem 7'8 centarsuteva i da izvodi slobodnjake,sve...dakle ne da trojica prilaze lopti kod prekida...naravno ako to ne moze da ispuni iz nekog razloga doslo je vreme za kraj...Tosic standardno korektan,ok momak...po meni probati sa Banetom kao drugim stoperom ili cak sa Banetom desno a Nastasicem u sredini gde bi fakat celu desnu ofanzivnu stranu drzalo krilo a Bane bi pomeranjem odbrane ka levo bio treci stoper...Stojkovic apsolutno uvek bio korektan na golu ne vidim zasto ne bi bio prvi izbor...sve u svemu tanki smo...

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Saturday, 24.03.2018
17:38

A gde je tu SMS? Ljajic treba ili levo ili drugog napadaca uz Mitrovica ili Prijovica, a golman treba da bude Dmitrovic, proslo je Vladino vreme... Dokle vise da se daje prednost Tadicu u odnosu na Ljajica i Zivkovica?

avatar
Crveno boja ljubavi
Saturday, 24.03.2018
16:32

Razumljivo je da svako ima svoje misljenje i da ga eto moze ispisati ovde,ali ko mu sastavlja tim? Ko je bre bolji,izuzev da igra Nastasic umesto Maksimovica,Ivanovic umesto Baste,Prijovic unesto Mitrovica i par jos nekih izmena zbog pozicija. Kao kada bi stavio Spajica,Nejmar se ne bi video 😂😂😂 zamisljam 1na1 Spajic vs Nejmar,pa invalidom bi ga napravio 😂😂😂 Dalje,Mitrovic,ajde sto ne igra 2 godine(da ne racunam zadnjih mesec dana) igra u presmesnom cempionsipu,naspram Prijovica koji reseta u Grckoj ligi i Jovica koji IGRA u bundesligi. Tadic,Ljajic i Zivkovic nemaju sta da traze istovremeno na terenu,jer ko ce onda trcati,a da su neki tehnicari-NISU! Ubedljivo najjaca postava,sa nekom smislenom taktikom je sledeca: Dmitrovic-Kolarov,Nastasic,Tosic,Ivanovic-Milivojevic,Matic-Tadic,SMS,Ljajic-Prijovic. Izmene u spicu Jovic pa tek onda Mitrovic,krila Zivkovic pa Kostic,vezni Grujic,odbrana da se ne dira sem u slucaju povrede,golman takodje!

avatar
Saturday, 24.03.2018
16:48

Mitrović je i juče dobio skoro sve duele, jedan od najboljih u našoj reprezentaciji, uz Tadića najbolji igrač u kvalifikacijama. Milivojević i Grujić ne zaslužuju poziv u reprezentaciju, jednostavno niti su tehničari niti mogu da trče :D

avatar
pfc
Saturday, 24.03.2018
20:39

Crveni Po tebi je cilj da trci 17km kao muva bez glave. Ovde se prica o fudbalu a ne o maratonu.

avatar
Crveno boja ljubavi
Saturday, 24.03.2018
18:15

Milivojevic drzi rekord LS u pretrcanim kilometrima na jednom mecu (17.2km),a ako je cilj da napadac dobija duele,a ne da daje golove,onda super.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Saturday, 24.03.2018
16:50

Dok god ne budu zvali Blekija u tim primaćemo sijaset smešnih golova jer ni jedan sadašnji igrač ne zna da se postavlja kako treba a ni da markira.. Živi bili pa videli..

avatar
poljskikupanjac
Saturday, 24.03.2018
15:43

Alo bre ljudi kad neko kaze igrali smo dobro pa teraj te ga odmah nije ni za petlice

avatar
Djolo Djolo
Saturday, 24.03.2018
14:05

da nije za ovaj posao

avatar
Kako da ne
Saturday, 24.03.2018
12:49

Nigde danas ni jedne kritike za pocetnika krstajica.izgleda ne sme negativno da se pise o njemu .upropasti i ono malo sto smo imali igre.ko menja sistem pred samo takmicenje.ja vise ne gledam nase ..zbogom

avatar
Saturday, 24.03.2018
12:34

Morao bi da uvidi: 1. da Maksimović nije igrač za reprezentaciju jer imamo boljih od njega: Ivanović, Milenković, Veljković... 2. da Matić ne može da igra sam zadnjeg veznog jer je prespor i neokretan, a bio je nesiguran i u pasu i ako želi da igra sa jednim zadnjim veznim mora da ima pre svega agresivnijeg, pokretljivijeg i bržeg igrača na toj poziciji prosto rečeno boljeg defanzivca, 3. da Kostić nema kvalitet za prvu postavu, da je Živković u očajnoj formi i da je Sulejmani trenutno daleko bolji od obojice. Basta je bio bled, Kolarov solidan, Tošić, Tadić i Mitrović su odigrali dobro, a Ljajić veoma dobro i uz realni i očekivani povratak u startnih 11 Stojkovića, Ivanovića i SMS-a reprezentacija bi mogla ravnopravno da se bori za plasman u 1/8 finale sa Švajcarskom i Kostarikom ili da nacrtam: Stojković, Ivanović, Milenković, Tošić (Nastasić), Kolarov, Fejsa, Sulejmani, Tadić, SMS, Ljajić, Mitrović.

avatar
DekiStankovic5
Saturday, 24.03.2018
15:03

Ma bez Stojkovica nista,sa njim do finala idemo sigurno.I sam znas da ima dosta igraca koji treba da igraju pre Milenkovica i da jos nije doslo njegovo vreme tako da prestanite da davite sa njim,ima vremena za njega svakako.

avatar
svojnasvome
Saturday, 24.03.2018
17:09

Ma ne treba milenkovic uopste da igra, sta mislis da odigra Jos 10 godina pa onda u repky! I'll da mzd dodje u cz na neku pozajmicu pa da onda sazre naprasno. ...

avatar
Saturday, 24.03.2018
16:42

Stojković je najbolji srpski golman. Koji su to igrači koji zaslužuju da igraju pre Milenkovića osim Ivanovića čije pomeranje na štopera bi otvorilo pitanje desnog beka?

avatar
BenkovackiManitas31*
Saturday, 24.03.2018
15:18

Ma da, treba staviti i Ozegovica u prvu postavu sa Djurdjevicem, Tavambi dati srpski pasos i staviti Stanojevica kao pomocnika Krstajicu.

avatar
ruud gullit
Saturday, 24.03.2018
12:25

Iako Ivanovic nije onaj igrac iz Celsija za Tosica i Maksimovica je Maldini. Oduzimanje kapitenske trake je posebna prica. Ne treba Srbiji selektor da se uci na reprezentaciji nego neki iskusni stari lisac. Predvidjam katastrofu u Rusiji.

avatar
Saturday, 24.03.2018
16:44

A predsednik saveza može da se uči na FSS? To što se Krstajić uči na mesto selektora je posledica uzroku koji sam napisao.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 29.03.2018
08:39
avatar
ruud gullit
Saturday, 24.03.2018
19:56

Mogu se sloziti.

avatar
prike
Saturday, 24.03.2018
11:42

Zavrsim fakultet, solidan sam student, i moj prvi posao je posao dekana na tom istom fakultetu. Preskocio sam mesto ucitelja, nastavnika, asistenta i profesora... Odmah sam dekan. Al nisam ja kriv. Za mesto dekana niko nije bio zainteresovan. Neko je, na kraju, morao da bude.

avatar
Gogi-11
Saturday, 24.03.2018
21:45

Da ali ako nisi sposoban zasto se prihvatas? Ko kaze da nije bilo kandidata? Ko kaxe da su ga u opste i trazili?

avatar
Драган Ужице
Saturday, 24.03.2018
11:41

Када прочитам изјаве нашег тренера и играча видим да ништа нису научили, нити ће.

avatar
3x3
Saturday, 24.03.2018
11:22

Koja bre mirnoca, bila je jako losa partija nasih i bezidejna. Dokle vise izjave kako su zadovoljni sa ocajnim rezultatima? I prve dve utakmice sto je vodio kao V.D. je imao poraz i remi sa jako losim reprezentacijama i bio je prezadovoljan, sad je ponovo zadovoljan sto nismo mogli loptu da uzmemo Maroku. Nadigrao nas je Maroko sto je tuzno i zalosno.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Saturday, 24.03.2018
17:21

Juzna Koreja nije bas JAKO losa reprezentacija.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Saturday, 24.03.2018
22:57

Nista slabija od Maroka...

avatar
3x3
Saturday, 24.03.2018
20:13

A, dobro, mislim da znas na sta sam mislio. Realno, to je samo prosecna reprezentacija i nista vise.

avatar
Непобедиви
Saturday, 24.03.2018
11:08

Pa kako da nemas dosta nepreciznih dodavanja kada ti je postavka igre bila Kostic skroz levo, Zivkovic nedefinisan (doduse da li je Krstajic to kriv ili Zivkovic nije znao sta da radi ne znam) i dve desetke na terenu. I lopta dodje do Matica i tu sve staje. On da ne bi pogresio vraca do stopera koji dalje dugim loptama traze Mitrovica i to uglavnom neuspesno. Nije uspostavio apsolutno nikakav sistem. Doduse i nema vremena, ali onda je trebalo da pokusa da unapredi Muslinov koji je imao dobre stvari. Uostalom, taj sistem nas je odveo na SP.

avatar
sven
Saturday, 24.03.2018
11:05

Verovatno nista

avatar
super
Saturday, 24.03.2018
10:44

strelac gola brate gol je ljajicev ti osim tog suta se nisi video. matic isto tuzan

avatar
super
Saturday, 24.03.2018
10:42

i? sta bi sad? los rukavina los stojkovic? basta se bre video nije rukavina se bar trudi. stojkovic bi mozda i odbranio penal. onu rupcagu ako povede na svetsko onda strasno, pa covek sam kriv za 2 gola. kostic ocajan, milivojevic i grujic totalno nebitni aman bilo koga moze da povede umesto njih 2. zivkovic los ali od njega nisam ni ocekivao da sad pruza bog zna kakve igre. kolarov operisan od fudbala ono je strasno kako ga bre vise nije sramota

avatar
Herkules88
Saturday, 24.03.2018
17:16

navijac si Partizana, zar ne?

avatar
branko.vjestica
Saturday, 24.03.2018
10:25

Кажу сви смо селектори у нашем народу па бих изнио мишљење “селектора из фотеље”...nНаша репрезентација нема брза крила-дриблере да би играла у формацији 4-2-3-1 . Мишљења сам да би боље играли са једним задњим везним играчем у формацији 4-1-4-1 или пирамида формација ( некада играо одлично АЦ Милан) 4-1-2-1-2.nСложио бих се са једним од коментара да је Максимовић доста пута киксао на позицији штопера и сматрам да коначно треба уиграти двојицу стандардних , гдје сматрам да нисмо искористили потенцијале Вељковића. Тошић је стандардан у клубу . И наравно приступ игри без крви гдје се увијек иде на калкулацију је погрешан , увијек играмо стегнуто. Љајић нам се није показао у утакмицама као добар организатор и будемо анемични у завршним пасовима.

avatar
Strahinja
Saturday, 24.03.2018
10:17

On nije naucio bas nista! I sto je najgore, niti ce!

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Saturday, 24.03.2018
10:14

Nismo mi samo zbog toga lose igrali nego i zbog toga sto je Matic sinoc prakticno ostavljen na cedilu. Dmitrovic- Ivanovic (posle opet Basta ako treba), Veljkovic, Nastasic, Kolarov- Maksimovic, Matic- Zivkovic, Tadic (i tu u toku meca fino napraviti malu promenu pa ili uvesti Grujica koji mi nekako vise pase da igra malo povucenije, ali uz Matica i jednu radilicu, ili na to mesto prebaciti Ljajica, a na njegovo mesto ubaciti Gacinovica), Ljajic- Prijovic. U drugom poluvremenu potom u jednom momentu dati odredjenu minutazu i sansu i Rajkovicu na golu, ne treba sad tu previse ni menjati.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Saturday, 24.03.2018
22:56

pre 2 satanDrugim recima, nama treba jedan Djukic. Ovo se odnosi na pricu o liberu jer je on bio i to i centarhalf/stoper. Kad smo imali klasno to i 4, 8, i 10, i napadace, nismo imali bekove i krila, kad smo imali super bekove, nismo imali krila i dalje, a ni napadace pa ni veziste (onaj nas najmracniji period do pre samo koju godinu), sad kad imamo dobre golmane i krila (dobra, ne odlicna), kakve-takve stopere (niko se ne izdvaja kvalitetom) i solidne veziste (generalno, jos uvek daleko od nekog svetskog kalibra osim NM i SMS, ali, u isto vreme i daleko bolje nego ranije:)), bekovi su nam postali jako stari, a napadaci i dalje nisu bas neki:-P Ono sto je ovde konstanta su ocajno rukovodstvo i ocajna struka, to prvo nikad nije valjalo, a ovo drugo odavno nije dobro i kako valja vec vise na nivou Gibraltara- i ono malo dobrog nece ni da cuje za (duzi i postojaniji) rad ovde, a i zasto bi?nnNije u skladu sa uslovima korišćenjanpre 2 satanTacno je da ona Basti vise lezi (iako je cak on sam rekao da ne voli da igra u takvoj formaciji) i da je i Kolarovu verovatno (znatno) bolje da ne bude i ne igra u liniji, ali, ni slucajno se vise ne vracati na tu formaciju! Jesmo u krizi igre, ali, mozda je tako i bolje! Inace, posle svakog spiska u otprilike poslednjih ko zna koliko godina, imao sam mnogo zamerki na isti, vecito ste mogli da procitate citave sastave (pa i vise njih) sacinjene od onih koji nisu pozvani, a koji su, po mom misljenju, bez ikakve dileme NE TREBALI VEC MORALI da budu. Zasto ne pokusati ponovo sa Suboticem? Igracina je za sve ove ostale -kolege- i dalje, treba nam u kojoj god varijanti da se odlucimo da igramo. Ako to nije izvodljivo, a najverovatnije uopste NIJE zato sto mali kolarov vedri i oblaci: Dmitrovic- Ivanovic, Veljkovic, Spajic, Tosic ili Milenkovic (ova trojica bi se borila za levog stopera), Kolarov- ?, Matic- Sulejmani/Zivkovic SMS/Tadic, Ljajic- Mitrovic/Prijovic. Nisam bas pobornik toga da se SMS pridruzi Maticu, nama treba jedan novi Jugovic, a on je ipak neko ofanzivnijeg profila i orijentacije, nije toliko odgovoran LOLnnNije u skladu sa uslovima korišćenja

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Saturday, 24.03.2018
10:08

Pa i nisam bas toliko siguran da nije postojao penal, na kraju je ipak pao na njega i treba da budemo srecni (koja ironija) sto nije pokazan i (drugi) zuti, ali, morao je posle da bude i za nas zbog onog povlacenja. Sa druge strane, mislim da si i ti bio u malom ofsajdu kod gola, spicem kopacke:-))

avatar
poljskikupanjac
Saturday, 24.03.2018
10:07

covek nema pojma savez upropastio sve sto je muslin uradio .Nismo mi onako igrali u kvalifikacijama bez razloga vec sto nemamo igrace a celavko je ipak uspeo a bagra iz saveza ga oterala .Sad nas ceka blamiranje i opet narednih deset godina necemo videti prvenstvo