Šta je bio glavni Devićev razlog za dolazak u Voždovac?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 19.08.2019.
13:06
Izvor: Sportske.net

Voždovac se pohvalio možda i najzvučnijim pojačanjem ovog leta u srpskom fudbalu.

FK Voždovac
FK Voždovac

Povezane vesti

Voždovac ima čime da se pohvali, u klub je stigao nekadašnji reprezentativac Ukrajine, Marko Dević.

"Najveći motiv za povratak u Srbiju je naravno porodica. Osetio sam, i pored drugih ponuda, da je vreme da se vratim kući. Srećan sam što sam postao član Voždovca, jer je jedan od najboljih klubova u Srbiji, i ono što je najbitnije, to je jedna zdrava fudbalska sredina, i takođe to je klub iz kojeg sam otišao u inostranstvo. Polako se upoznajem sa ekipom i momcima, i očekujem da ću se ubrzo adaptirati ekipi", rekao je Dević.

Ima za cilj i da poduči mlade fudbalere i da im svojim iskustvom bude od velike pomoći.

"Želim da pomognem mladim igračima, da se razvijaju u pravom smeru, i uvek sam dostupan za savet ili bilo šta drugo što im može pomoći u daljem razvoju, kao i da budem dobar primer, kako na terenu, tako i van terena. Želim da svi zajedno napravimo što veći rezultat, i jedva čekam da zaigram na „krovu", rekao je on.

Istakao je i zadovoljstvo uslovima za rad u Voždovcu koji su daleko napredniji od onih koji su bili kada je on bio u klubu.

"Klub sada ima fenomenalne uslove za rad, jedino je stadion na malo većoj nadmorskoj visini nego što sam ga ostavio kada sam otišao 2004. godine", rekao je Marko Dević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke