Šta Džaju plaši pred duel Napolija i Zvezde?

Autor: Darko Mitrović
sreda 28.11.2018.
12:19
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Počasni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić ne krije koji je najveći problem.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

Crvena zvezda je već na startu takmičenja u grupnoj fazi Lige šampiona pokazala da može da se nosi sa Napolijem, tada je pred svojim navijačima izborila remi bez golova, 0:0, a posle pobede nad Liverpulom od 2:0 samopouzdanje Milojevićevom timu je dodatno poraslo.

To se vidi i iz pojedinih izjava Zvezdinih fudbalera uoči večerašnje (21 čas) utakmice, a najkonkretniji je bio Ben koji želi i svoj gol i Zvezdinu pobedu na ''San Paolu''.

Za to vreme, legenda kluba Dragan Džajić je znatno oprezniji u najavama, podsećajući na najveći problem sa kojim se Zvezda susreće od početka grupne faze takmičenja.

On smatra da bi još jedan osvojeni bod u duelu sa Napolijem bio ''kao kuća''.

''Vredi pokušati i napraviti pozitivan rezultat u Napulju, to podrazumeva sve osim poraza. Nerešeno bi dobro bilo za Zvezdu. Objektivno, naša ekipa ima velike kadrovske probleme, to me i plaši najviše.

Od one utakmice protiv Liverpula izostaće nekolicina fudbalera, pojedinci nisu igrali, niti su trenirali, ali to je već pitanje za trenera Vladan Milojevića'', istakao je Džajić, a prenosi ''Žurnal''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvetskiSampion
Wednesday, 28.11.2018
20:25

Gde se ti povredio Pavkov? I sta je sa Savicem ? Kao da se ceo polmio.