Šta Donald želi, zašto odbija ponude? Hoće li Zvezda ''odrešiti kesu''?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.01.2018.
23:24
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Zvezdin kapiten ponovo progovorio o svom aktuelnom statusu i potencijalnom transferu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Baš kao i većina aktuelnih stranaca u Crvenoj zvezdi, ni Mičel Donald nije ove zime dobio odgovarajuću ponudu iz inostranstva, ali nije želeo ni da produži ugovor sa Zvezdom.

Kada su u pitanju ponude sa strane, u medijima se najčešće pominjao Dinamo iz Moskve, ali Donald u izjavi ''Novostima'' otkriva i neke nove detalje.

''Nije bio samo Dinamo, više je ponuda stiglo. Ali nije bilo razloga da odlazim iz Zvezde. Uvek postoji mogućnost da odete, ali da bih otišao na sredini sezone, ponuda bi morala da bude jako, jako dobra. Stigle su neke dobre ponude, ali nedovoljno dobre da bih ih prihvatio'',
istakao je Donald.

I Zvezdina uprava je pred njega izašla sa ponuđenim novim ugovorom, ali je Donaldov odgovor i ovoga puta bio negativan.

''Sve je moguće. Iskreno, ono što mi klub nudi sada ne mogu da prihvatim. Na klubu je da proceni može li nešto više da ponudi, ali ovu sadašnju ponudu ne mogu da prihvatim'', izjavio je Donald.

Postavlja se onda pitanje koliko novca traži Donald i kakva bi ga ponuda zadovoljila ove zime.

''Igramo za novac, ali da sam gledao samo na to, odavno bih otišao. Nije novac bio moj motiv, želim da završim posao u Zvezdi. Kapiten sam često, imamo šansu da uradimo mnogo, lepo se osećam. Zar to nije dovoljno dobar razlog da ostanem'', poručio je Donald.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke