Šta čeka Le Taleka - Klupa, transfer ili novi ugovor? A ponuda je na stolu...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 08.01.2018.
10:32
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Zvezdin defanzivac moraće da prelomi i izabere kakav će status imati tokom proleća. U Zvezdi ili nekom drugom klubu...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Očekivali smo, iskreno, da će se bar neke dileme razrešiti tokom ovih mesec dana od završetka jesenjeg dela sezone, kada je u pitanju Zvezdin igrački kadar i aktuelna zimska pijaca.

Međutim, sve je i dalje bez konkretnih promena i kada je u pitanju Boaći i kada je u pitanju Kanga, zatim Donald,  Le Talek...

Niko od njih nije iskoristio zimski odmor da reši svoj status, pa trener Vladan Milojević i dalje ne može sa sigurnošću da kaže da će moći da računa na sve ove igrače u drugom delu sezone, iako pripreme počinju već sutra.

Što se tiče Le Taleka, tu je situacija možda mogla najbrže da se reši, na obostrano zadovoljstvo, s obzirom da za njega, kako prenosi ''Žurnal'', već postoji ponuda turskog Trabzona u visini od 700.000 evra, ali Francuz i dalje okleva.

Takođe, nije odlučan ni kada je u pitanju eventualno produženje saradnje sa Crvenom zvezdom, što mu je takođe ponuđeno imajući u vidu da mu aktuelni ugovor ističe krajem juna ove godine.

Generalni direktor Zvezdan Terzić nedavno je naglasio da u Zvezdi žele da već sada imaju jasnu sliku u vezi sa štoperima jer, kako je istakao, ne želi da na leto traži zamenu za Le Taleka.

Dakle, Francuz će morati da prelomi, novi ugovor ili nastavak saradnje sa Zvezdom ako ne želi da rizikuje prelazak u drugi plan u Milojevićevom timu tokom prolećnog dela sezone. To nikome ne bi bilo u interesu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ruža Vias Ivan
Monday, 08.01.2018
13:31

Dobar je na lopti, jednostavno igra jedino, sto je spor. Za Super ligu odlican za Evropu vec nije. 700 000 evra bi bila odlicna zarada

avatar
Milan_89
Monday, 08.01.2018
12:32

Ma treba ga pustiti ako se vec premislja. Dovesti npr Zarka Markovica ili cak pokusati Bogdana Planica ako je Jagos Vukovic nemoguca misija

avatar
Vrlo intelektualno
Tuesday, 09.01.2018
16:16

Planic je takodje nemoguca misija,samo sto je dosao u Steauu i vec cini bedem u odbrani,stvarno imaju vrhunsku ekipu i privatan su klub,pun para,tako da tesko da bi Zvezda mogla i da je na njihovom nivou,a kamoli ovako da ga dovede.

avatar
Al(a)din
Monday, 08.01.2018
11:53

Nek ide, nece Zvezda nista oslabiti njegovim odlaskom. Ipak je Babic bolji od njega

avatar
indija durot
Monday, 08.01.2018
13:11

to da,al babic nije nas..preko milion ipo traze spanci za njega

avatar
Al(a)din
Monday, 08.01.2018
13:56

Ja bih dao, jer bi se isplatio