Šta čeka Goguu? Oglasio se i Marko Nikolić!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 04.10.2016.
22:09
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić progovorio je o sudbini Sedrika Gogue koji se ove nedelje našao u centru pažnje usled grubog kršenja klupske discipline.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Nakon saznanja da je Sedrik Gogua grubo prekršio klupsku disciplinu pošto je završio na trežnjenju usled vožnje u alkoholisanom stanju pokrenuto je pitanje dalje sudbine mladog štopera.

Sportski direktor FK Partizan Ivica Iliev najavio je da će Sedrik Gogua snositi posledice, a na tu temu je za "Večernje Novosti" govorio i trener Marko Nikolić.

"Sportski direktor Iliev nije trenutno tu, čekam njega da se vrati i u razgovoru sa saradnicima koji takođe nisu tu definisaćemo odluku. U ovom trenutku nemam šta drugo da kažem" rekao je Nikolić.

Mnogi su odmah nakon saznanja da je Sedrik Gogua zgrešio požurili da ga "oteraju" iz Humske, ali se čini da trener Marko Nikolić ne razmišlja u tom pravcu.

"On je igrač koji ima potencijal, naglašavam potencijal u ovom trenutku, ne i veliki kvalitet. Reč je o mladom igraču koji je bio u lošem statusu kod prethodnog trenera i mora da prihvati pravila ponašanja koja važe za sve" dodao je Nikolić.

Partizan će u subotu odigrati prijateljsku utakmicu protiv PAOK-a i to će biti idealna prilika da igrači sa manjom minutažom dobiju šansu, a ujedno ćemo videti da li će Gogua uopšte biti u protokolu za taj susret.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 4 2
Wednesday, 05.10.2016
11:56

Kad je Ćirkovića izgledao kao štopericu od 2M € kod Nikolića ko zna koliko će vredeti štopericu potencijala kakvog ima Gogua, samo ako bude disciplinovan.

avatar
KO!
Wednesday, 05.10.2016
17:37

e da! gde je on uopste haha?

avatar
Povratak kralja 4 2
Wednesday, 05.10.2016
18:19

Zamalo u Anderlehtu :D

avatar
Igor Tambur
Tuesday, 04.10.2016
22:48

Kod prethodnog trenera on je igrao

avatar
Baxter Stockman
Tuesday, 04.10.2016
23:10

Gogua sada ne igra zbog ponasanja... A verovatno se tako isto ponasao kod Tomica, ali ga ovaj nije kaznjavao. Na to je mislio Nikolic.

avatar
Tuesday, 04.10.2016
22:15

Tako je majstore , samo po gasu