Šta će Zvezdini fudbaleri da shvate u meču sa Arsenalom?

Autor: Beta Beta
sreda 18.10.2017.
09:12
Izvor: Beta

Ovakvu priliku još nisu imali, hoće li je iskoristiti?

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da će utakmica protiv Arsenala biti dobra prilika da fudbaleri srpskog kluba shvate da mogu da pariraju najboljima.

Zvezda
će u četvrtak igrati protiv Arsenala u trećem kolu Grupe H Lige Evrope.

"Ne mislim da jedna utakmica može da bude prekretnica, ali ova protiv Arsenala može da bude takva da naši fudbaleri shvate da mogu da igraju i protiv najboljih ekipa na svetu", rekao je Mrkela agenciji Beta.

"Ovo je jedna dobra prilika da se igrači predstave u najboljem svetlu, a rezultat uvek dolazi sam po sebi. Ekipa od početka sezone deluje dobro, u Zvezdi moraš da imaš kontinuitet. Jedna utakmica sama po sebi ne znači ništa. Ovo što se dešava, sva ova lepa priča i euforija nije posledica jedne utakmice nego više dobrih", kazao je sportski direktor crveno-belih.

On je naveo da mu rezultat protiv Arsenala nije imperativ, već da se ekipa predstavi u najboljem svetlu.

"Rezultat u ovakvim utakmicama za mene nikada nije bio imperativ. On se postavlja kao imperativ, ali ja očekujem od ekipe da pruži dobru igru i da se zvezdaškoj javnosti predstave u najboljem mogućem svetlu", rekao je Mrkela.

Utakmica izmedju Zvezde i Arsenala počeće u četvrtak u 19.00 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mads87
Wednesday, 18.10.2017
15:33

Al su smesni ovi grobari pojedini pa to je cudo jedno.Pa kako ti moze biti drago da nesto Srpsko pa sta god bilo izgubi od nekih engleza tamo i da ti uzivas u tome

avatar
Delija sm
Wednesday, 18.10.2017
09:34

A sto ti citas uopste vesti o zvezdi

avatar
Bianconeri Belgrado
Wednesday, 18.10.2017
09:21

Samo ih vi palite,pa cete videti kolko ce poleteti,onda ce uslediti prizemnjenje,ali bolno od Arsenala,lupajte minuse sad,ali nema veze nama se svidja da vi gubite,tako da samo nastavite, svi vi i portali sto pisu po 50 vesti na dan o zvezdi,pa sve do uprave kluba,navijaca...

avatar
kizito
Wednesday, 18.10.2017
09:57

Slažem se sa tobom da moze da dodje do bolnog prizemljenja Zvezde,ako mnogo polete.Po meni bi poraz od 1 ili 2 razlike bio ok.Remi je moguć nekim cudom,ali to je nebitno jer Zvezda ne traži prolaz u utakmicama protiv Arsenala.A sto se vesti tice i po 100 treba da ih bude na portalima,jer u Beograd dolazi veliki Arsenal.

avatar
Don Silvio
Wednesday, 18.10.2017
12:23

Na Marakani ove godine u evropi nece biti poraza

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 18.10.2017
10:07

Mukice... Pa zar vec tako rano izjutra... Citav dan ce sada da ti bude takav...