Šta će sad biti sa Napretkom? Oglasio se i Binić...

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.08.2018.
14:28
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Klub koji se u prethodnih par sezona borio za izlazak u Evropu, koji je bio stabilan superligaš, od juče ima prilično neizvesnu sudbinu.

BETAPHOTO/MLADJAN IVNOVIC/EV
BETAPHOTO/MLADJAN IVNOVIC/EV

Povezane vesti

Kruševački Napredak je svojim igrama i rezultatima, posebno u duelima protiv naših najvećih klubova, izazvao dosta simpatija među ljubiteljima fudbala u Srbiji, ali posle još jedne utakmice u kojoj su bili veoma nezadovoljni suđenjem, prvi čovek i finansijer kluba Marko Mišković odlučio je da se povuče.

Podsetimo, Napredak je prošlog vikenda igrao nerešeno, 3:3 sa Radničkim u Nišu, domaćima su suđena dva jedanaesterca, a dva dana kasnije stigla je vest da je Mišković podno ostavku.

Mnogi su sada zabrinuti za sudbinu Napretka, veliko je pitanje kako će se dalje finansirati, a svoje mišljenje na ovu temu izneo je i Dragiša Binić, Miškovićev prethodnik, u izjavi za današnji ''Žurnal''.

''Pokušaćemo ponovo da razgovaramo sa Markom Miškovićem, ali bojim se da je njegova odluka konačna. Ukoliko se ne predomisli, jasno je da Napredak ulazi u veliki problem, ali sigurno se neće ugasiti.

Moramo da pronađemo neko rešenje. Treba što pre da se sazove Skupština, da čujemo predloge, ideje za dalje funkcionisanje'', istakao je Binić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
boris96pfk
Tuesday, 28.08.2018
18:05

Dok god se gura neki od klubova ne treba ocekivati nikog normalnog da ulaze u nas fudbal

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Tuesday, 28.08.2018
16:53

Šta hoće ovaj Giša