Šta će reći ''disciplinci'' - Lalatović najmanje kriv?

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.12.2015.
20:49
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Direktor Zajednice Superlige Vladimir Bulatović potvrdio je da je podneo prijavu protiv Vojvodine i trenera Nenada Lalatovića, jer nisu ispoštovali prethodnu odluku Disciplinske komisije FSS.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Podsetimo, i pored izrečene suspenzije zbog incidenata posle utakmice Radnički-Borac, Nenad Lalatović je našao način da deli savete svojim igračima tokom minulog derbija sa Partizanom u Humskoj.

To je izazvalo novu reakciju direktora Superlige Vladimira Bulatovića, koji je podneo prijavu i protiv Vojvodine i protiv Lalatovića.

Ipak, i sam priznaje da Lalatovićeva odgovornost u ovom slučaju možda i nije tako velika.

''Iskreno, najmanje je u celoj priči kriv Lalatović. On je samo poštovao odluke nadležnih u klubu koji su pred meč sa Partizanom uneli dodatnu konfuziju i prekršili prethodnu odluku Disciplinske komisije FSS'', istakao je Bulatović u izjavi ''Novostima'' i dodao da će disciplinski organi vrlo brzo da reše ovaj novonastali slučaj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
i.sarajevo
Thursday, 10.12.2015
21:28

kako ce covjeka kazniti kad su oni prekrsili propise, nije proslo24sata od urucenja odluke utakmica pocela cinimi se u 14sati a p[o pravilniku njemu suspenzija pocinje oko17sati,,,,zasto to rade ovi iz fss cinimi se prave konfuziju namjerno ili neznaju citati sopstveni pravilnik,,,,,ovo lako rijesiti ako pk fukcionerifss hoce vide kad je vosa primila odluku koliko sati ima sve u postama pogleda se pravilnik i gotovo,,,,,samo sad ako su funkcioneri fss pogrijesili kome oni odgovaraju za prekrsaj,,,,,a normalni ljudi o ovome pricaju s cinjenicama i poznavanjem pravilnika,a oni sto poznavaju pravilnik fss koliko i sami zaposleni u fss hvataju se za nevazne teme koje nigdje ne pisu u ovom clanku

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 09.12.2015
10:50

Disciplinska komisija mora brzo da odreaguje jer partizanu se smesi play-out. Sad ili nikad.

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 08.12.2015
22:10

Dete je nevaspitano i bahato a ovo je radio u dogovoru sa jednim njegovim bivšim klubom čisto da pokaže kako za njih ne važe nikakva pravila kao uostalom i za njihovog trenera.Jadno.

avatar
116 GODINA VELICINE
Tuesday, 08.12.2015
22:41

Sigurno si aludirao na Borac. - 8 -

avatar
Svetski sampion
Tuesday, 08.12.2015
23:53

Lalatovic je Zvezdino dete koje vam je objasnilo neke stvari u subotu,toliko..