Šta će Ranijeri reći na ovo? Mitar opet rešeta, ali je neozbiljno izveo penal! Ljaja i Krstaja ponovo u zagrljaju!

Autor: Darko Mitrović
subota 17.11.2018.
15:50
Izvor: Sportske.net

Da li su ''Orlovi'' već završili najveći deo posla protiv Crne Gore?

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije vodi protiv Crne Gore posle prvog poluvremena sa 2:0, u meču petog kola Grupe 4 Lige C.

Naš tim je od početka meča imao inicijativu, ali su i gosti opasno pripretili u u 19. minutu, kada je Mugoša šutirao iz kontre, Rajković je odbranio, a lopta odlazi u korner.

Ali, kako je meč odmicao, sve je bilo u znaku reprezentacije Srtbije.


Samo dva minuta kasnije, prednost ''Orlova'' je duplirana. Kolarov je odlično centrirao sa leve strane, a Aleksandar Mitrović još bolje reagovao, vrhom kopačke je poslao loptu pod prečku Petkovićevog gola - 2:0!

Nešto kasnije Mitrović je imao još jednu odličnu priliku, ali je nesebično odlučio da uposli Gaćinovića, koji ipak nije uspeo da ovu akciju završi golom.


Ali, Mitrović neozbiljno šutira, pokušao je ''Panjenkom'', lopta je završila preko gola...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gogi-11
Saturday, 17.11.2018
19:29

Sta ce reci Ranijeri? Pa sta da kaze da se ovako ponasa u klubu ne bi teren ni video sem sa tribina ovako jos kolo dva i klupa nazalost

avatar
bosnapd
Saturday, 17.11.2018
17:11

Ne znam sto Kolarov ne puca penale ovi Crnogorci pojma nemaju.

avatar
Saturday, 17.11.2018
16:58

Комотно је могла петарда да пукне, Црна Гора је само из контре успела да запрети. Мало већи испит ће бити кад буде била борба за ЕП, група нам се (макар) испоставила као шебој .

avatar
nenadnenad1234
Saturday, 17.11.2018
16:55

Ovo oko penala vec postaje neozbiljno, ne sto je Mitrovic promasio, vec sto se ne zna ko ih izvodi. Imali smo 5 penala, 3 je izveo Tadic, 2 Mitrovic, a kod svih pet su i jedan i drugi bili na terenu.
Sto se tice utakmice, trebali smo da vodimo jedno 3/4-0 protiv ovakve Crne Gore, gde cetri igraca igraju u JSL, jedan u Uzbekistan, jedan u Juznoj Koreji, jedan u francuskoj drugoj ligi,...

avatar
Anthony
Saturday, 17.11.2018
16:58

Nesto je rekao Krstajic u fazonu da ce od sada Tadic da bira ko izvodi penal...

avatar
DekiStankovic5
Saturday, 17.11.2018
16:59

Ne da je neozbiljno nego je sramota,a za to je kriv nas veliki strucnjak.Ova Crna Gora uz duzno postovanje je ispod proseka tim,smesan tim,da se niko ne uvredi,a mi dizemo sebe kao da pobedjujemo ne znam koga.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 17.11.2018
16:54

Nije mitrovic kao serhio ramos pa da izvodi panenku profesionalno... mada iskreno penal je bio sumnjiv deluje kao da je matic zakacio nogom u zemlju

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 17.11.2018
18:20

Ili sebe u nogu.

avatar
adidas forever
Saturday, 17.11.2018
16:53

Kako smo graktali što nije dosuđen penal nad Mitrovićem protiv Švajcaraca, tako ćemo sada sigurno reći da niko nije ni pipnuo Matića i da nam je penal poklonjen? Ili možda grešim? :D U svakom slučaju koliko smo mi tada izgubili što nam penal nije sviran toliko će i Crna Gora sada izgubiti što je sviran nepostojeći penal. :D

avatar
petar000
Saturday, 17.11.2018
17:06

Pa ko ce da kaze da je bio penal, kad ga realno nije bilo. Nema potrebe lagati. Samo to sto ovo nije bio penal ne opravdava to sto protiv Svajcarske nije svirnut penal i pored toga sto je postojao VAR na toj utakmici. Znaci, to je bila namerna kradja, a ne greska sudije. Sto se tice penala, ja Mitrovicu vise ne bih dao nikad da izvede penal. I to nema veze sa tim sto ga je promasio, ne bih mu dao da sutira ni da je uspeo da pogodi. Znaci, kao bitno mu je da izvodi, bitno mu je da daje golove, i onda uhvati loptu i majmunise se. Sto se ostalih segmenata u njegovoj igri tice, perfektan je, ali ja to potcenjivanje protivnika ne podnosim i svakom ko tako izvede penal bih zabranio da ga ikad vise sutira.

avatar
Man united
Saturday, 17.11.2018
17:11

Да, баш је исто. Пенал на 0:0 и на 2:0. Не можеш тако да релативизујеш ствари.

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 17.11.2018
16:52

Bolje Kolarov da sutira penale,on bar zapne loptu ko covek.

avatar
Anthony
Saturday, 17.11.2018
16:51

Prva stvar, Crnogorcima fali pola ekipe, a mi krecemo sa jednim spicem, umesto da ovde isproba sa Jovicem, ocigledno je da se mucimo i ne mozemo da probijemo, nego dajemo gol na kontru, druga stvar, ja ovog Veljkovica ne mogu da smislim od utakmice sa Brazilom, ne zbog toga sto je slabo igrao vec sto ga neko ocigledno gura, pored toga tripuje nekog plejmejkera, ne ume precizan pas da doda, verujte mi da je teska kiksara, gledao sam ga u Verderu i decko je najveca rupa u njihovoj odbrani, takodje ne znam cemu guranje Maksimovica kad ocigledno ne moze da kontrolise igru, postepeno ukazivanje sanse je okej, ali nije da on u klubu igra predobro pa da mora da igra u repki... a ne gori nam pod nogama imamo na toj poziciji Matica, (Milivojevica), Fejsu, Gudelja, namece se Zvezdina trojka sa sredine Jovicic, Joavncic i Krsticic, takodje u nekoj opciji tu imamo i Pantica, braca Ilic od bas mladjih...

avatar
petar000
Saturday, 17.11.2018
17:08

Kako ne mozemo da probijemo, pa dali smo dva, imali jos tri sanse, promasili penal. Ja stvarno ne znam sta vi ocekujete? Da dajemo po deset golova na utakmici? Inace, nema potrebe za promenama formacije dok dobijamo. I dok, po meni, izgledamo sasvim solidno.