Šta će biti sa Partizanovim milionima? Večeras je prekretnica?

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.10.2020.
12:23
Izvor: Sportske.net

''Pobeda, ili pobeda'', nema drugih opcija. U suprotnom...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Mnogo pažnje izazvao je transfer najboljeg strelca Partizana Umara Sadika u špansku Almeriju, poslednjih dana prelaznog roka.

Crno-beli su se odrekli njegovih usluga za pet miliona evra, ali uz mogućnost da zarade još četiri ako Almerija izbori plasman u Primeru, uz određeni Sadikom golgeterski doprinos.

Međutim, od trenutka kada je taj ugovor potpisan, Almerija je počela da ređa poraz za porazom u španskoj Segundi i posle tri uzastopna neuspeha, pala je na pretposlednje mesto na tabeli!

Večeras su na programu utakmice sedmog kola Segunde, a Almerija, sa Sadikom u ekipi, dočekaće Kartahenu, koja je trenutno na dvanaestoj poziciji na tabeli.

Trener Almerije Hose Gomes poručuje da njegov tim večeras ima opcije ''da pobedi, ili da pobedi'', uz nadu da će ta pobeda biti bez primljenog gola i bolju igru u odbrani.

A Sadik bi trebalo da se pobrine za golove, na radost navijača i Almerije, ali i Partizana. Jer, u slučaju novog neuspeha Almerije, Partizan bi bio baš daleko od očekivanih miliona, iako je sezona još uvek u njenom uvodnom delu.
-
Baner
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke