Šta će biti sa Milivojevićem? Krstajić dao odgovor!

Autor: Ivan Cvetković
petak 08.03.2019.
12:37
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo kraj?

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Selektor Srbije Mladen Krstajić danas je saopštio spisak igrača za utakmice protiv Nemačke i Portugala.

Nakon nekoliko najavljenih promena ovo je bio donekle očekivan sastav, u tim nije uvrstio Milana Pavkova, ali jeste novajilije poput Vasiljevića i Bogosavca.

On je odgovarao na novinarska pitanja, a jedno od njih se ticalo i fudbalera Kristal Palasa Luke Milivojevića koji od Mundijala u Rusiji ne nastupa za "Orlove".

"Luka nije spreman da više igra za Srbiju. Pokušali smo u prošlom periodu da stavimo sa strane neke stvari, niti je Luka Srbija, niti Krstajić je Srbija. Interes je da napravimo što bolju atmosferu u ekipi za ono što nas čeka. Nismo našli zajednički jezik. Nažalost, neki su odlučili na način na koji su odlučili i ne bih se vraćao više na tu temu", rekao je Krstajić novinarima u Staroj Pazovi.

Krstajić je kazao da je zajedno sa potpredsednikom Fudbalskog saveza Srbije Markom Pantelićem i sportskim direktorom Darkom Kovačevićem bio u Londonu pre nekoliko nedelja i da se o toj temi razgovaralo sa Milivojevićem.

"To je završena tema. Okrećemo se ka budućnosti i kvalifikacijama. Srbija 20 godina nije učestvovala na Evropskom prvenstvu i naš zadatak i cilj su da ova ekipa ima snagu, kvalitet i moć da se kroz tešku grupu plasira", kazao je Krstajić.

Početkom septembra selektor Krstajić i pojedini članovi stručnog štaba sa jedne i Luka Milivojević sa druge izneli su teške medjusobne optužbe u javnosti.

Član stručnog štaba Milan Obradović izjavio je da se spremao puč tokom Svetskog prvenstva u Rusiji, a Krstajić je stao iza njegovih reči. Nakon toga je reagovao i Milivojević rekavši da selektor laže.

Krstajić je u nekoliko navrata nakon toga izjavljivao nije "zlopamtilo" i da su Milivojeviću vrata nacionalnog tima i dalje otvorena.

Fudbalska reprezentacija Srbije okupiće se pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Prva utakmica u kvalifikacijama igraće se 25. marta protiv Portugala, a Srbija će pet dana ranije sastati sa Nemačkom u prijateljskoj utakmici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boris Nedeljkovic
Saturday, 09.03.2019
00:22

neces ni ti doveka :D :D :D....izgubi dve i ima da te tribina otera....mada bi sam trebao otici jer si trener za FK Donje Smiljane....sto se tice luke msm da ce se vratiti kad neko ozbiljan sedne na klupu i ne bude poltron!

avatar
Гробар1971
Friday, 08.03.2019
23:08

samo da pitam u čemu je problem sada ko treba da bude trener ajde sada pametni koga bi vi stavili i zašto. Krstajić je daleko od dobrog ali zašto se minira iz suparničkog tabora i to je daleko od dobrog

avatar
Igornopolis
Friday, 08.03.2019
22:42

Krstajic se opasno poigrava sa nervima ljubitelja srpskog fudbala. Suvise konfliktan i ocigledno iskompmeksiran lik. Ne znam sta mu je ovo sve trebalo. Gnev javnosti. Gotivio sam ga kao igraca. Mislim da je on ipak samo obicna marioneta. Mislim da je jako zanimljivo da je posle svetskog Grujic presao kod Ramadanija u Lion sport a bio je sa Stojadinovicem pre ako se ne varam. Onda usledile optuznice da Ramadani tj Luka kroz njega pravi puc.. Pa sad ovo ne pozivanje Grujica s totalno banalnim razlogom kao odbio da igra za u21.. Da se razumemo, svaka cast Milivojevicu ali ja mislim da jebon zesce orosecan fudbaler sa vrhunskom inteligencijom i pasom napred doduse. Grujic je s druge strane ogroman potencijal i bice top fudbaler. On mora da bude deo ove reprezentacije. Sta da kazem o Stefanu Mitrovicu i Rukavini!!! Znaci smesno. Uzas. Evropskog videti necemo. Pozdrav.

avatar
jv
Friday, 08.03.2019
19:22

Ekspert. Preuzeo ekipu koju je neko drugi odveo na prvenstvo i tamo doživeo blamažu. Oterao kapitena, a Milivojević je pokazao integritet.

avatar
Friday, 08.03.2019
17:17

Ovako mogu i ja da vodim reprezentaciju. Biti samo običan poslušnik i ništa više.

avatar
ZubA
Friday, 08.03.2019
14:24

Stidi se sramoto od trenera i coveka pre svega. Sram da te bude.

avatar
ariton
Friday, 08.03.2019
16:04

Zasto da ga bude sram.Evo ja tebi kazem da te bude sram i to onako bezveze.

avatar
Gogi-11
Saturday, 09.03.2019
13:32

Prvo zato sto je na mestun koje ne zasluzuje drugo pljunuo je coveka koji ga je uzeo za pomocnika i ne samo to on je i radio sigurno protiv Muslina oduzeo traku kapitenu bez razloga pred SP.... znaci 0 od coveka dali je to za ponos???

avatar
ZubA
Friday, 08.03.2019
16:45

Ma bravo ti ga bravo bate. Nek si ti meni rekao bezveze. Verovatno si isti kao doticni.

avatar
Skaut1
Friday, 08.03.2019
14:03

Šta očekivati od Krstajića , kada smo videli kako se poneo prema Muslinu?
Podrška za Luku. Olako smo se odrekli svog najboljeg zadnjeg veznog, kao i uostalom najboljeg desnog beka (Baneta). Da ne zaboravimo najboljeg golmana (Stojkovića) i možda najboljeg štopera (Nastasića).
Da selektor ima integritet, kao što nema, prvi bih osudio izjave Luke Milivojevića na SP. Ovako s obzirom na selektorovu nestručnost, neautoritativnost, i neučestvovanje u odlučivanju, očigledno je da su igrači imali udela u odlučivanju o taktici (ako smo je uopšte imali na SP).

avatar
ariton
Friday, 08.03.2019
16:05

E bravo decko.Tako i treba kritikovati nekog ali uz obrazlozenje ane ko neki nalupa se gluposti.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 08.03.2019
13:48

Zasto da stavi Pavkova? Profilisala su se tri napadaca i ne treba nam cetvrti, a vise od njega zasluzio Djurdjevic cak i kad bi zvao nekoga. Gde je tu Gajic?!

avatar
RIP KOBE
Friday, 08.03.2019
15:17

djurdjevic? haha daj bre a i taj gajic je smesan!

avatar
Kladionicar
Friday, 08.03.2019
21:10

Djurdjevic zasluzio vise od Pavkova?

avatar
⭐♦ povratka kralja
Friday, 08.03.2019
17:45

Tako je, Gajic je smesan, treba Vulicevica da zovu !

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 08.03.2019
15:29