Šta će biti sa Filipom Kljajićem? Ponovo se bori za mesto u Partizanu, ovo je njegova poruka

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.06.2018.
18:16
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Vratio se u svoj klub posle šestomesečne pozajmice u Grčkoj.

EPA/PANAGIOTIS MOSCHANDREOU
EPA/PANAGIOTIS MOSCHANDREOU

Povezane vesti

Posle osvojene duople krune, Filip Kljajić je imao košmarno leto pre nepunih godinu dana, jer su ga greške protiv Olimpijakosa u kvalifikacijama za Ligu šampiona skupo koštale.

Izgubio je mesto u timu, potom je došao Vladimir Stojković, pa je zimus otišao u redove grčkog ''fenjeraša'' Platanijasa, gde je branio standardno, ali nije mogao da im pomogne da ne ispadnu iz lige.

Sada je ponovo u Partizanu, sa kojim ima ugovor do leta 2021. godine i na pripremama u Sloveniji govorio je za klupsku televiziju.

''Lepo je mnogo, nedostajalo mi je, drago mi je da sam opet tu. Proveo sam prelepih šest meseci u Grčkoj, u Platanijasu, ljudi su bili gostoprimljivi, prelepo iskustvo... Bilo je veoma teško ostati u ligi, jer osim mene nisu doveli nikoga prošle zime, ali meni je najvažnije bilo da branim.

Svedoci smo da se i na Svetskom prvenstvu dolazi do grešaka, nekima se prašta, nekima se ne prašta, to je tako, ne može se protiv toga'', istakao je Kljajić.

Evocirao je uspomene na osvojenu duplu krunu, uz poruku da će taj period zauvek pamtiti, a onda je prokomentarisao i dolazak novog trenera golmana Đorđa Pantića.

''Kad kažete Đole Pantić, asocijacija je Real Madrid. I on sam zna koliko mu je to pomoglo u karijeri. Sjajan je momak, dobar je trener, sve ide dobro za sad.

Teško je, ali je i normalno za ovaj deo priprema'', ističe Kljajić.

Konkurencija na poziciji golmana u Partizanu je brojna, naravno Stojković je u prvom planu, pa Kljajić čeka kraj leta kako bi video da li će se na njega ozbiljnije računati u sledećoj sezoni.

U medijima se već pominju pojedine ponude iz Grčke.

''Niko me nije ni zvao, niti sam razgovarao sa bilo kim o tome. A video sam da je i u Grčkoj pisalo o tome.

Trenutno sam tu, šta će biti, stvarno ne znam. Zavisi i od ponude i od mog dogovora sa klubom. Prelazni rok je do avgusta, ako buide - bude, ako ne, tu sam'', zaključio je Kljajić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke