Šta će biti s Vuletom - Rusi nisu baš tako izdašni!?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 31.01.2016.
10:27
Izvor: Sportske.net, Sport

Kako se bliži kraj zimskog prelaznog roka, odlazak još jednog Zvezdinog zlatnog ''Orlića'' sve je izvesniji, ali kada se činilo da je posao priveden kraju, došlo je do komplikacija.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Da na početku malo ''vratimo film''. Francuski Bordo je ove zime bio prilično uporan da Vukašina Jovanovića dovede u svoje redove, Žirondinci su bili veoma konkretni i izašli sa ponudom od 2.4 miliona evra, uz odlične uslove i za samog igrača.

Međutim, Zvezda je oklevala, pogotovo pošto je sa Liverpulom uspešno završen posao oko transfera Marka Grujića.

Tim transferom je klub sa Marakane ''zakrpio'' najveće rupe u budžetu, pa Jovanovićeva prodaja više nije bila na listi prioriteta.

Ali, novi obrt dogodio se poslednjih dana. Zvezda je u Brazilu pronašla iskusnog štopera Edsona, čiji se dolazak očekuje u narednih par dana, a istovremeno je na Marakanu stigla ponuda ruskog Zenita, u visini od 2.5 miliona evra.

Izgledalo je da će Jovanović ipak u Rusiju, ali prema informacijama koje je preneo ''Sport'', sada je zapelo oko uslova koje Zenit nudi Jovanoviću.

Prema rečima njegovog menadžera Radeta Ćaldovića, pomenuti uslovi nisu na nivou onih koje je nudio Bordo.

''Za sada smo daleko od dogovora, pošto je Bordo igraču dao mnogo bolje uslove'', otkrio je Ćaldović, uz nadu da će nova runda razgovora sa čelnicima Zenita biti mnogo uspešnija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gall
Sunday, 31.01.2016
14:29

Ma ko vas pita sta bi vi ? Kad Gasprom pripreti prstom i zavrtanjem slavine eto njega ocas posla u Zenitu

avatar
Vanja Grubač
Sunday, 31.01.2016
12:45

ko ode u Bordo od njegovog transferra zvijezda više neće biti dužna nikome.

avatar
Delije Sever 021
Sunday, 31.01.2016
12:20

Svi pisete da Bordo nudi 2,4 miliona a Zenit 2,5 miliona...niko ne pominje da Bordo nudi +20 posto od naredne prodaje a Zenit,koliko sam cuo SAMO +10 posto sto je jako velika razlika,jos mislim da bi mu u Francuskoj bilo mnogo lakse i da bi vise igrao.Sta mi imamo sa Zenitom,zajednickog sponzora?Kakve veze to ima,sta su oni radili kada je Lukovic trebao da se vrati u Zvezdu,kada je u pitanju Rodic...mani Zenit,pusti dete u Bordo,vise para za klub,vise za Vuleta,i veca sansa za napredoavnje

avatar
Toni Kroos
Sunday, 31.01.2016
11:43

Aman ljudi,bolje je da ga prodamo Bordou koji nudi 25% jer bi to znacilo da bi od Jovanovica Zvezda zaradili 2,4m odmah i jos milion,dva od sledece prodaje a i svi veliki klubovi imaju mnogo vise skauta po Francuskoj nego po Rusiji..

avatar
Lazo Medvedji
Sunday, 31.01.2016
14:48

Reci to Banetu Ivanovicu i Nemanji Vidicu :D.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Sunday, 31.01.2016
14:48

mislim da ako bi Rusi nudili 3 miliona € i 25% bi ga ipak trebali u Rusiju prodati.