Šta će biti s Musom? Odlazi da bi se vratio, ovo je njegov novi klub!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 15.07.2019.
17:45
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

U Partizanu nije imao ni sreće zbog povrede, a potom ni previše prilike da pokaže šta ume, pa će tokom jeseni formu tražiti u drugom klubu.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Najatraktivnije zimsko pojačanje Partizana, krilni fudbaler Musa Ndžaj, nije ovog leta u ozbiljnim planovima trenera Sava Miloševića, pa nije ni bio na pripremama sa ekipom u Sloveniji.

Ostao je u Beogradu, da sa Vulićevićem, Valijenteom, Nikolićem, Zakarićem, Bosićem, Nemanjom G. Miletićem trenira individualno i čeka neki novi angažman, a kako sada stoje stvari, neće dugo čekati na sledeći transfer.

''Telegraf'' je ovog popodneva otkrio da će Ndžaj na šestomesečnu pozajmicu u norveški Ods i da će pomenuti klub plaćati obaveze prema njemu do zime, kada će ovaj momak ponovo u Humsku, da se izbori za drugu šansu.

Praktično je sve dogovoreno, razmenjuju se papiri i do kraja dana transfer će biti i ozvaničen.

Navodno, u igri je bio i švedski Ostersund, ali nije mogao odmah da realizuje njegov transfer, s obzirom da se čekao odlazak jednog od njihovih igrača. Norvežani su bili brži i konkretniji, pa se Ndžaj vraća u zemlju iz koje je zimus i došao u Partizan. Podsetimo, tada je igrao za ekipu Stabeka.

Ako se u Odsu istakne tokom jeseni, imaće čemu da se nada u Partizanu narednog proleća. U suprotnom, definitivno će završiti svoju priču u redovima crno-belih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Tuesday, 16.07.2019
11:27

Cim je ilijev ispalio bombu rekao sam da se radi o izbeglici pokupili ga na nekom granicnom prelazu,sad se vidi da sam bio u pravu.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Monday, 15.07.2019
19:11

Ivicina bombaa :))))

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 15.07.2019
18:29

Za mene on nikad nije ni bio pojacanje pa ne moze da bude ni promasaj, a za one koji su verovali da je pojacanje je sada promasaj, medjutim dobro da ce mu klub koji ga pozajmljuje placati platu, a ne kao zvezda sto ne sme da kaze da ce cak placati Savica prvih godinu dana dok igra za APOEL.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Monday, 15.07.2019
19:46

Tvoja masta zaista nema granicu. :D Na vesti o tome kako je neki igrac promasaj partizana, ti izvlacis i izmisljas podatak o transferima Zvezde. :D Zato sto gledate u tudje dvoriste, zato ste imali 36 bodova manje na tabeli prosle sezone. :)

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 18.07.2019
09:18

Dovedu igrace, produze im i povecaju ugovore, a posto klubovi koji ih zele nemaju para da im daju plate kao zvezda, onda da ih ne bi placala do kraja ugovora zvezda ih placa i prvih godinu dana kada odu iz zvezde. Tako je bilo sa Stojiljkovicem koga su cak i pozajmili pa nisu ni imali kasnije nikakvo pravo nad njim, a ovo sa Savicem je ipak blazi primer toga. Partizan je osvojio duplu krunu, a nikad jaci zvezdin tim ne moze 2 puta da sutne na gol Partizana.

avatar
x90x
Monday, 15.07.2019
18:03

Otkud sad pa ovaj?!

avatar
REVOLT OF MILAN
Monday, 15.07.2019
17:50

I bosonogi Radivoje je otisao, ne pratite nastavu:-D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 16.07.2019
12:04

Taman za godisnju platu Vazure.

avatar
REVOLT OF MILAN
Tuesday, 16.07.2019
22:46

''Cak'' ni za bonuse nece imati, jadan.