Šta ako se sastanu Makabi i Zvezda? Njemu bi bilo najteže! Progovorio i o problemima u reprezentaciji

Autor: Darko Mitrović
nedelja 02.06.2019.
14:04
Izvor: Sportske.net, tanjug.rs

Imao je odličnu sezonu, možda promeni i klub ovog leta, a ako ostane, Zvezda bi mogla da mu bude prepreka na putu ka Ligi šampiona.

Beta/AP Photo/Darko Vojinović
Beta/AP Photo/Darko Vojinović

Povezane vesti

S obzirom da Vladimir Stojković više nije u planovima selektora Mladena Krstajića, Predrag Rajković se sada za mesto u prvom timu reprezentacije Srbije bori sa Markom Dmitrovićem, a tako je i ovog puta pred utakmice sa Ukrajinom i Litvanijom.

U susret ovim mečevima, Rajković se u razgovoru za ''Tanjug'' dotakao i još uvek akteulnih problema u našem nacionalnom timu, u vezi sukova Luke Milivojevića i Matije Nastasića sa selektorom Krstajićem.

''Ne znam šta se tu dešava i šta se sve dešavalo... Voleo bih da se vrate, svaki igrač nam znači i dosta bi nam pomogli u kvalifikacijama", izjavio je Rajković.

Bez obzira na to, optimista je pred mečeve sa Ukrajinom i Litvanijom, bio bi zadovoljan i sa ukupno četiri boda iz te dve utakmice.

Na klupskom planu mu odlično ide u izraelskom Makabiju iz Tel Aviva, najbolji je golman u tamošnjoj ligi. S pravom se nada selidbi i u neku jaču ligu, a ako se to ne dogodi, mogao bi da, voljom žreba, izađe i na megdan svojoj Zvezdi, možda već u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, gde će Zvezda biti među nosiocima, a Makabi među nepovlašćenim ekipama.

''Iskreno ne bih da se desi to, teško mi je da igram protiv Zvezde. Ako nas žreb spoji to je posao i profesionalizam. Probao bih da isključim emocije... Molim Boga da se to ne dogodi'', priznaje Rajković.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 02.06.2019
15:23

Nisu samo Nastasic i Milivojevic skrajnuti, jako me nervira to potenciranje pojedinih igraca.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 02.06.2019
14:14

Bilo bi stvarno jako smesno da ne ode u neki jaci klub, ima vec 24 godine!!!

avatar
Consigliere 1927
Sunday, 02.06.2019
17:24

Delimicno je i Zvezda kriva jer nismo imali izbora i morali smo da ga uvaljamo za najvecu mogucu cifru. Iskreno voleo bih da se vrati i da se takmici sa Borjanom za mesto prvog golmana Zvezde!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 02.06.2019
22:59

Daj. bre, traze ga Monako i Sevilja, kakav crni Makabi i kakvi crni vi:-D