Šta ako Bata ode? Ovo su potencijalni naslednici, jedan je viđen na klupi!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 15.12.2018.
11:06
Izvor: Sportske.net

Zoran Mirković bi mogao da napusti Partizan, uveliko razmišlja o tome.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Partizan ne igra dobro, zaostaju za Crvenom zvezdom, čak i zaRadničkim iz Niša, a promena trenera nije uticala na rezultateekipe.

Zoran Mirković je na jučerašnjoj konferenciji za novinare rekao sledeće:

"Posle utakmice sa Radom sam rekao da ne mogu da idem u korak sa nekim stvarima u ovim vremenima, ne mogu da se snađem. Sada sam vruće glave, ali ovih dana ću doneti odluku. Razmišljam o svemu, ali ostavimo to za sutra."

Dakle, danas ćemo sačekati njegovu odluku, a šta ako ode?

Ko bi mogao da bude novi trener Partizana u tom slučaju?

Spisak je predugačak, ali treba početi sa Gordanom Petrićem koji je njegov pomoćnik u ovom trenutku i koji je već imao iskustva u samostalnom vođenju kluba, vodio je Rad i Čukarički tokom superligaške karijere, a bio je na klupi Sinđelića i Zemuna u Prvoj ligi Srbije.

Totalno nerealno deluje Slaviša Jokanović koji čeka ozbiljnu ponudu koju Partizan teško da može da mu ponudi, kao i Vladimir Ivić koji je vezan jakim ugovorom sa Makabijem.

Aleksandar Stanojević ima ugovor sa Al Kadisijom do kraja ove sezone i Partizan bi verovatno morao za njega da plati obeštećenje, ali je on svakako jedan od najzanimljivijih za mesto novog trenera i neko je za koga ne treba štedeti. Iz domaćeg prvenstva jedini koji bi mogao na klupu Partizana jeste verovatno Darko Tešović koji je ove sezone sedeo na klupi Radničkog iz Kragujevca i Mačve iz Šapca.

Ilija Stolica je realno rešenje, možda bi konačno moglo da dođe do dogovora koji se čeka duže od godinu dana pošto sada nema nikakve prepreke za to, 39-godišnji stručnjak nema klub.

Ljubiša Tumbaković, Ljubinko Drulović i Vladimir Vermezović su ljudi koji svakako trebaju biti uzeti u obzir kada se radi o novom treneru Partizana.

Stolica, Petrić, Stanojević ili možda - Mirković? Ko će voditi Partizan u drugom delu sezone možda saznamo i danas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Sunday, 16.12.2018
19:50

Dokle god traje atmosfera medijskog i financijskog unistavanja Partizana, ne mogu tu pomoci Anceloti, Murinjo i Gvardiola zajedno...TACKA.

avatar
Душан Терић
Saturday, 15.12.2018
14:32

Sem jokana sve, moj do mojega

avatar
DekiStankovic5
Saturday, 15.12.2018
13:37

Stanojevic ce doci samo ako mu obecate drzavu uz njega, I da Zvezda vrati,Ignjatijevica,Blazica,Bodganovica,Jevtica,Lekica,Milunovica...unapred se izvinjavam ako sam nekog 'majstora' izostavio,taj covek nece doci sto posto.Plus njegov tatica Bjeka nije tu gde treba.

avatar
Младић
Saturday, 15.12.2018
12:44

Мирковић. Или странац

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 15.12.2018
14:11

Onda stranac jer Paunovica sigurno ne mozemo da dovedemo i priustimo...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 15.12.2018
16:40

Mani se tih ljudi, samo Partizanovci dolaze u obzir od onih koji rade ovde.

avatar
Младић
Saturday, 15.12.2018
15:44

Можда чак и Александра Веселиновића да ангажују сад је и његов помоћник Гаћиновић слободан пошто су обојица добили отказе по мени не заслужено.

avatar
Grb partizana 1997?
Saturday, 15.12.2018
15:42

Mozete da priustite Paunovica jer ako mozete za Sumu da bacite 1.5 miliona onda para imate. Druga je prica sto on kod vas nikada ne bi dosao.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 15.12.2018
12:10

Zaboravili ste Kizu Hahaha