Srpski ''Orlić'' progovorio o sukobu sa Lalatovićem na EP!

Autor: Darko Mitrović
sreda 28.06.2017.
09:42
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Šta se to desilo u Poljskoj i u kakvim su sada odnosima njih dvojica?

EPA/TYTUS ZMIJEWSKI
EPA/TYTUS ZMIJEWSKI

Povezane vesti

Za našu mladu reprezentaciju Evropsko prvenstvo je završeno još krajem prošle nedelje, ali su se u međuvremenu pojavili i odjeci dešavanja u srpskom nacionalnom timu na kraju grupne faze takmičenja.

Današnji ''Informer'' preneo je svoja saznanja da je posle meča sa Španijom u trećem kolu Grupe B na Evropskom U21 prvenstvu, došlo do sukoba između selektora Nenada Lalatovića i napadača Ognjena Ožegovića.

Povod - Ožegović je bio veoma ljut što ni posle 40 minuta zagrevanja nije dobio šansu da zaigra protiv ''Furije'', iako je Srbija u finišu prvog poluvremena ostala bez isključenog napadača Uroša Đurđevića.

''Orlići'' su taj meč izgubili sa 1:0, a Ožegoviću je ''pukao film'', pa je ušao u raspravu sa selektorom, ujedno i sa svojim trenerom iz Čukaričkog.

Da se ne radi samo o spekulacijama, Ožegović je u izjavi ''Informeru'' i potvrdio da je zaista izrazio nezadovoljstvo, ali da je u međuvremenu izgladio odnose sa Lalatovićem.

''Sve što se desilo sad je zaboravljeno. U tom trenutku su bile vruće glave, izgubili smo utakmicu, ja sam bio nezadovoljan što nisam malo više igrao, što nisam imao šansu da više pomognem saigračima.

Ipak, ne bih rekao da je to incident, sve se to dešava kad se gubi. Sad je sve u redu, imamo normalan odnos. On je meni trener u Čukaričkom i poštujem ga'',
izjavio je Ožegović.

Svemu je prisustvovao i sportski direktor Čukaričkog i tim menadžer ''Orlića'' Vladimir Matišajević, koji ih je morao da reaguje i oštrim rečima prekine ovaj sukob.

''Rekao sam im: 'Dosta, bre, ne možete tako da reagujete, ružno je'. Mali je prošao, a ja sam pričao sa Lalatovićem'', izjavio je Matijašević, ali i dodao da su ovakve stvari i razumljive, posebno kada rezultat nije onakav kakav se želi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R E V O L T
Wednesday, 28.06.2017
09:45

I matijasevic je iz te generacije cz, a uhlebljen je u reprezentaciji, bas lepo...