"Srpski Luka Modrić", SMS koji zabrinjava i tandem koji svi želimo da vidimo! (OCENE)

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 10.09.2018.
23:49
Izvor: Sportske.net

Šta smo videli večeras u Beogradu?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti


Vrlo čudna utakmica, prštalo je na sve strane.

U trenucima kada smo igrali dobro imali smo i povoljan rezultat, čim smo ponovo postizali golove kao da smo stali i to ne može da hrabri.

Rumuni su došli svesno sa namerom da prepuste incijativu pulenima Mladena Krstajića i strpljenjem došli do vrlo bitnog boda u najtežem gostovanju u grupi.

U Rumuniji sigurno neće biti lako, ali prvo da vidimo kako smo odigrali večeras.

Dmitrović (6,5): Primio je pogodak na prvu stativu što se golmanima uvek uzima za zlo, ali nas je i majstorski "povadio" u finišu meča. Da nije primio dva gola, dobio bi više.

Rukavina (6): Jedan je od krivaca za drugi gol Rumuna, bio prisutan u fazi napada, ali bez upotrebljivog centaršuta.

Spajić (6): Bolji od dva štopera, prilično nesiguran u primopredaji lopte.

Veljković (5): Košmarno veče za fudbalera Verdera, ali kada su mladi igrači u pitanju morate da ih istrpite. Sad, što takmičarski mečevi ne služe za to, to je već druga tema.

Kolarov (6): Umalo tragičar meča zbog skrivljenog penala, ofanzivne akcije i maltene asistencija Mitrovića su ga "oprale" od niže ocene.

Lukić (7): Nekadašnji fudbaler je otkrovenje meča, diktirao je tempo i uvekje tražio rešenja unapred. Dobili smo kreativnog vezistu na duže staze, stilom je podsetio na Luku Modrića.

Maksimović (6): Trudio se i borio tokom čitavog dela meča, ali je defanzivno često kasnio i imao nekoliko pogrešnih dodavanja koja su mogla da nas skupo koštaju.

Milinković Savić (5): Ne ide, pa ne ide. Više niko ne zna šta je razlog Sergejovih slabih igara u reprezentaciji, formacija je maltene bila podređena njemu jer je Tadić morao na stranu. Previše nonšalantan u pojedinim trenucima i to je ono što nervira javnost. Nonšalancija se zaslužuje.

Tadić (6): "Žrtva" Krstajićevih taktičkih zamisli, na krilu nije uspeo da doprinese onoliko koliko može i koliko radi u Ajaksu. Njegovu sjajnu formu iz Holandije je trebalo preneti ovde, ali to se nije desilo.

Ljajić (5,5): Jalovo, sporo i indisponirano je delovalo izdanje fudbalera Bešiktaša u Humskoj. Igrač je koji ume da napravi razliku, ali mu je potrebno mnogo prostora za šta se večeras nije izborio.

Mitrović (8,5): Mitrogol nastavlja da žari i pali! Odličnu formu u Fulamu preneo je i u reprezentaciji i tako nastavio seriju pogodaka u dresu "Orlova". Čim protiv Litvanaca nije imao sreće, znalo se da negde mora da eksplodira. "Inzagijevski" pogodak i "uradi sam" gol su potvrda klase koju srpski napadač poseduje. Nažalost, ne može da igra sam protiv svih 11...

Kostić (6): Odigrao poslednjih pola sata, imao nekoliko dobrih prodora, ali saigrači ga nisu ispratili na pravi način.

Matić (6): Vidi se da je rovit i da još uvek nije sto posto spreman, u nekim trenucima prilično nesiguran, ali je imao sjajan pokušaj koji je odbranio Tatarušanu pred kraj meča.

Prijović (6): Imao tek nešto više od 15 minuta da pokaže šta zna i odmah ušao u priliku nakon kombinacije sa Mitrovićem. Igra sa dva napadača donosi mnogo rizika u modernom fudbalu, ali svi želimo da vidimo taj tandem Mitrović-Prijović od prvog minuta barem na jednoj utakmici.

Mladen Krstajić (5): Ako je cilj bio da razigramo što više igrača, onda zamisao Krstajića i nije bila toliko loša. Međutim, primetno je da ekipa nije uigrana i da nema šablona u igri, igra se stihijski i bez smislenih akcija. Izmene su bile vrlo čudne, zamenio je Lukića koji je do tog trenutka držao sve pod kontrolom, Tadića u najboljoj formi je "žrtvovao" zbog Milinkovića Savića...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

55 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Tuesday, 11.09.2018
17:27

Ne razumem zašto ste za Lukića napisali da je bivši fudbaler?

avatar
Endorian
Tuesday, 11.09.2018
15:51

"Žrtva" Krstajićevih taktičkih zamisli...
Mislim da je ovde trebalo da pise: Žrtva Krstajićevih "taktičkih zamisli"

avatar
scofield
Tuesday, 11.09.2018
15:44

Onog manekena Sergeja na klupu!! Krstajicu ovcoo

avatar
Ribar sa Save
Tuesday, 11.09.2018
10:41

Penal koji je skrivio najiskusniji neću ni komentarisati. Ne znam zašto opet nije igrao Milinković Savić, Ljajić očajan, desnog beka nemamo ali uz to sve meni "bodu" oči dve stvari. Prvo kada golman kod prekida postavi na stativu igrača on se ne pomera dok se lopta ne iznese što Rukavina očigledno ne shvata a drugo kod zamene Ljajić prolazi pored cele klupe i ne pozdravlja se sa saigračima i to je sramno. Ko ne želi biti deo tima ne treba niti dolaziti a još gori su ovi što ga zovu. Mitar je sinoć rekao javno kao i Milivojević da je sramota kakve smo golove primili pa ćemo videti da li će Krstajić (kojeg sam obožavao kao igrača) ostati dosledan pa imati čuku da ga odstrani iz tima.
Jednostavno riba od glave smrdi, Tole i ekipa pa onda sve ispod

avatar
magister
Tuesday, 11.09.2018
10:24

Krstajić verovatno neće izdržati ovaj pritisak (ili se tako čini zato što mediji učestvuju u kampanji protiv njega). Ja vidim ovako: igramo znatno bolje nego za vreme Muslina (koji jeste mnogo bolji i iskusniji trener, ali ne i dobar selektor). Stvorena je dosta široka baza igrača, sam koncept i način igre, sa dosta napada i uspešnog probijanja po krilu je baš kako treba da igramo. Matić - usporio igru kad je ušao i tad je Rumunija dobila u zamahu. Imamo problem u odbrani. Rukavina nije loš, ali treba naći trajnije rešenje za budućnost (Gajić?, a probao bih i Gaćinovića na desnom beku, to je Muslin sjajno pokušao - uspešno). Reprezentacija igra sadržajno, napravi pa najmanje 5 puta više šansi nego za vreme Muslina, a svi skandiraju Krstajić napolje. Pa jel' gledate utakmice? Za sledeće: Golman - Gaćinović, Milenković, Spajić, Kolarov - Maksimović, Lukić - Živković, Tadić, Radonjić - Mitrović.

avatar
Pic.usti zamugljao!
Tuesday, 11.09.2018
10:23

Lukić (7): Nekadašnji fudbaler je otkrovenje meča, diktirao je tempo i uvekje tražio rešenja unapred. Dobili smo kreativnog vezistu na duže staze, stilom je podsetio na Luku Modrića.
Za nekadasnjeg fudbalera prilicno hrabro poredjenje sa Lukom Modricem...

avatar
magister
Wednesday, 12.09.2018
23:44

Hmmm, ima poprilično takvih grešaka, ali kod ove mislim da može lako da se pretpostavi - nekadašnji fudbaler Partizana...

avatar
Jagger86
Tuesday, 11.09.2018
09:49

Smejurija od reprezentacije, imamo sansu daprodjemo kao prvi grupu , ali ako se nekim cudom to desi , ispadamo u polu-finalu, lagano .

avatar
odzvucnika
Tuesday, 11.09.2018
09:39

pravda za muslina

avatar
lalans
Tuesday, 11.09.2018
07:32

Tadic 6??? Pa vi niste normalni,on i mitrovic jedini i igraju

avatar
teska prica skroz
Tuesday, 11.09.2018
07:17

Radonjic je trebao da dobije sansu bar 10-15 min...Verujem da bi bio koristan u napadu,jurili smo 2 puta rezultat...

avatar
Mirko Kukić
Tuesday, 11.09.2018
05:18

Hitna promena Kokeze i Krstajica!

avatar
BenkovackiManitas31*
Tuesday, 11.09.2018
03:31

Taman nam je fudbal bio malo zivnuo sa Muslionom, publika se vratila na stadione kad se opet strucnjaci upletose i sve se vrati na staro

avatar
Čeki
Tuesday, 11.09.2018
03:05

Ovaj Matic mi je potvrdio da je imao 2 dobre sezone, a da je inace prosecan igrac koji moze da zablista samo u murinjovskoj tj. defanzivnoj formaciji gde se mrtvi lopta i maksimalno usporava igra.

avatar
Ivica Bilobrk
Tuesday, 11.09.2018
01:57

Luka je samo jedan.

avatar
Realan_PFC
Tuesday, 11.09.2018
01:21

mozda je sergej klasa od igraca, ali njegovo ponasanje, nonsalancija, u ozbiljnim takmicarskim utakmicama gde tome nije mesto je vec previse ......... ja bi ga sklonio sa sledeca 2 okupljanja da momak shvati da se nevrti svet oko njega, malo da se uozbilji

avatar
Zikone pfc
Tuesday, 11.09.2018
01:08

Podrska za Krstajica. Napred Srbija

avatar
Stevan Mikša
Tuesday, 11.09.2018
01:07

Muslin ispade genije zato sto nije zvao Sergeja. Bane, Subotic i Nastasic bi bili 5 puta bolji od vecerasnjih igraca iz odbrane koji su igrali sa Kolarovim.

avatar
3x3
Tuesday, 11.09.2018
00:31

Sergeja staviti iza Tadica, pa ako se ni tu ne pokaze, neka onda bude zlatna rezerva. Ali da zauzima poziciju Tadicu je ludost.

avatar
3x3
Tuesday, 11.09.2018
00:29

Krstajic od 1 do 10 po meni 3. Trojka zbog izbora pojedinih igraca jer neke treba isprobati i to je jedini plus. Taktika i ko gde mu igra je uzasan i tu nema ni prelaznu ocenu vec najgoru.

avatar
Burazer
Tuesday, 11.09.2018
00:09

Rasulo, postali su kao stado zbog jednog cobanina.

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Tuesday, 11.09.2018
00:07

Hm. Veljkovic je ipak zasluzio barem pola ocene vise, Lukic je u jednom trenutku uradio ono sto Milivojevic nikada nije (niti ce uraditi), prosao je (a mozda je bolje reci probio) dvojicu igraca, a onda maltene prevario tj. nadmudrio i pretrcao i treceg i tako maltene izneo loptu za sekund i po. Dmitrovic nije kriv za 1. gol, to mu uopste ne bi trebalo stavljati na dusu. Jovanovic/Rajkovic/Dmitrovic- Gajic, Milenkovic, Spajic/Tosic/Veljkovic, ?- Maksimovic (Gudelj), Lukic/Matic- Zivkovic, Ljajic (Tadic/SMS), Sulejmani- Mitrovic (Pri-Jovic). U obzir uzeti jos i Pejcinovica, Fejsu, Radoju i Jojica pa i Radonjica, eventualno jos i Bastu mada mislim da je njemu prosao voz...

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Tuesday, 11.09.2018
00:17

I jos nesto, voleo bih da vidim u Tadicevom repertoaru i da malo usece iliti zasece u sredinu i uputi koji sut na gol, stvarno je ponekad bas jednostran.

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 11.09.2018
01:42

Dmitrovic nije kriv za prvi, ali jeste za 2.

avatar
CCCC
Tuesday, 11.09.2018
00:06

Zanimam me gde su oni stručnjaci što kudiše Muslina zato što ne pušta SMS da igra.
Evo vam ga sad. Sad nemamo ni trenera ni igru. Nadam se da ste sada zadovoljni.

avatar
petar000
Tuesday, 11.09.2018
00:48

Imamo pet puta bolju igru nego sa Muslinom. Gore od onog sto je igrao Muslin ne moze. Inace, jeste greska sa SMS-om, Ljajicem i Tadicem na terenu u istom trenutku, to jednostavno ne funkcionise. I jos jedna stvar, izveo je Lukica i vise ni jedna lopa ka napred nije otisla. Matic na nivou Savica u reprezentaciji, nista bolji. U sustini, Rumuni nisu zasluzili remi, ali to je fudbal, nekad treba imati vise srece nego znanja. bas kao taj Muslin koga su u grupi za svetsko bas svi oducili od fudbala, a on ne izgubi ni jednu utakmicu..

avatar
Aleksandar Sale Kis
Tuesday, 11.09.2018
05:13

Trener je kriv što ga nežna iskoristiti, za razliku od Inzagija koji ga je stvorio...

avatar
Kuma Baba Car
Tuesday, 11.09.2018
00:05

Razlog slabijih igara Sergeja je pompa koja se digla oko njega prilicno neosnovano, zarad njegove prodaje i zarade "treće strane" odnosno menadzera. Krstajic nije vredan pomena uopste, obicna marioneta, nula od trenera, a ljudski kvaliteti ocigledno i u minus ocenu idu. Mitrovic jedina svetla tacka danas, daj Boze da bar on uspe. Zanima me ko je Veljkovicev menadzer...
A to sto Nastasic i Milivojevic ne igraju je cist odraz diktature u fudbalskom savezu, ne bih duzio o tome kako je stanje u savezu preslikano stanje u drzavi, jer ce mi komentar tako gotovo sigurno biti zabranjen. Pozdrav

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Tuesday, 11.09.2018
00:15

Ne zasluzuju ni Nastasic ni Milivojevic da igraju.

avatar
riquelme
Tuesday, 11.09.2018
00:59
avatar
Stojan Đorđević
Tuesday, 11.09.2018
00:01

Vise ne podredjivati Sergeju formaciju, vratiti Tadica na njegovo mesto, iza napadaca, i eto rezultata.

avatar
riquelme
Tuesday, 11.09.2018
01:13

To je druze u prevodu sto je Muslin rekao. Imam Tadica koji gazi, SMS moze na centralu kada igram ofanzivnije umesto Milivojevica. Tako da od rezultata nista. Propasce nam momak zato sto su digli paniku da ne ode da igra za Italiju. Muslin bi mu nasao mesto koje mu pase, ali ne pase njegovom menadzeru. Manje bi kostao a to znaci i da bi manje zaradio. Decko se nacitao nekih 150+ miliona i on se sam pogubio. Ali d ne ponavljam reci od momka odozgo, sve je lepo rekao. Steta. Bili bi top ekipa, Muslina su mogli i posle SP-a da smene ako im se ne svidja samo sto bi on i grupu prosao pa bi bilo zeznuto... Covek nacrtao zasto mora sa 3 pozadi, jer primamo golove sa 2 stopera treba nas vise dole dok ne uigram 2 koji mogu bez pomoci da se brane, Krle sa Pep taktikom to i dokazuje, nismo primili gol od Litvanije i Kostarike a imali su sanse i oni da ga munu. Tadic je nasa 10-ka zato sto je sporiji na krilu to kaze i covek iz Sotona, Muslin se slozi i kaze igra 10-ku. On nas vuce sam prvih 4 utakmice, dodju gospoda kazu SMS na 10 Tadic desno i opet katanal. Ma bezi, koja crna repka, ono sa Ivanovicem ima da nas prati mnogo dugo. Covek je ocelavio za dres a uzese mu traku ni krivom ni duznom pa i da je kriv to se ne radi pred SP. Oduzio sam, plus za komentar svakako. Tadic je nas plej!!!