''Srpski inat'' ili nešto drugo - Liverpul će osetiti pravu Zvezdinu snagu?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.10.2018.
09:23
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Približavaju se novi okršaji u Ligi šampiona, raste optimizam u Zvezdi, bez obzira na sve spekulacije koje su podigle veliku prašinu ovih dana.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Za fudbalere Crvene zvezde pauza je gotova, ekipa već sutra gostuje u Vranju protiv Dinama, u zaostaloj utakmici 1/16 finala Kupa Srbije.

Ali, naravno, svi jedva čekaju i nastavak takmičenja u Ligi šampiona, a naredni Zvezdin rival biće ekipa Liverpula na ''Enfildu''.

Dakle, još jedno veoma teško gostovanje, posle pariskih 1:6 koje je najnovijim spekulacijama dovedeno pod lupu javnosti, ali i istragu tužilaštva u Francuskoj.

U intervjuu ''Novostima'', Zvezdin kapiten Vujadin Savić nije se bavio tim sumnjama, već je napravio osvrt na samu utakmicu, uveren da crveno-beli nemaju čega da se stide i da mogu da budu čak i ponosni posle svega.

''Ovo sada nije Liga šampiona nego liga bogataša. Sve se radi samo za njih, zato što ekipe poput Parižana mogu da dovedu igrače kao što su Nejmar i Mbape od 220 i od 180 miliona evra, a mi svi zajedno vredimo 40...

I eto vidite da su posle nas taj Lion, vredan 350 miliona, dobili sa 5:0. Trebalo bi zato da budemo realni. Jeste težak poraz, na kakav Zvezda nije navikla, ali mislim da je i posle njega nama glava ostala uzdignuta'', objašnjava Savić.

Meč sa PSŽ-om uporedio je sa trkom ''ferarija'' i ''fiće'', ali bez obzira, Savić jedva čeka novi duel sa Parižanima, u decembru u Beogradu.

''Ja bih i sada posle svega opet bio za to da igramo, opet bih voleo da se nadmećemo sa njima. Nismo ih se uplašili i nije rezultat 6:1 zato što nas je bio strah.

Uzmite "ferari" i "fiću" i trkajte se kroz grad i videćemo ko će da dobije. "Fića" može da ga stigne na semaforu, ali će "ferari" uvek da pobegne. Tako je isto i s njima. Po trenutnoj formi verovatno su i najbolji tim u Evropi'', istakao je on.

Kada je u pitanju utakmica sa Liverpulom, kapiten srpskog šampiona veruje da će Zvezda tu pokazati znatno bolju igru.

''Sigurno je da možemo mnogo bolje, to ćemo pokazati na sledećem meču u Liverpulu, iako su i oni na istom nivou kao PSŽ'', poručio je Savić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 16.10.2018
16:18

A vi ste po trenutnoj formi verovatno izbačeni iz Evrope na više godina.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 16.10.2018
13:14

Mora to mnogo bolje Vujadine.