Srnić: "Sve smo bolji, čekaju nas lepe stvari ove godine"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.08.2018.
10:55
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vratio se u startnu postavu nakon kraće pauze zbog povrede, a nakon plasmana u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona veruje da Zvezdu čekaju lepe stvari u nastavku sezone.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić upisao je u sredu prvi nastup u evropskim takmičenjima ove sezone. Srnić je zbog povrede propustio mečeve sa Spartaksom i prvi duel sa Suduvom u Beogradu.

"Ovo mi je prva utakmica posle pauze, a da sam odigrao malo više minuta. Malo mi je teže palo ali biće lakše kad se vratim u ritam. Brzo ću", uverava Srnić.

Srnić je juče proveo 76 minuta na terenu, a crveno-beli su lako stigli do novog evropskog trijumfa. Zvezda je kao gost dobila Suduvu sa 2:0.

"Prošli smo dalje i to je najbitnije. Dobro je i što ponovo nismo primili gol. Pokazali smo da smo mnogo kvalitetnija ekipa od Suduve, i odradili smo u revanšu sav posao koji je pred nas postavljen", objašnjava Srnić.

Nakon dobro odrađenog posla na startu kvalifikacija slede ozbiljniji izazovi, a Srnić veruje i mnogo lepih stvari za ekipu i navijače.

"Čekamo sada kod kuće Spartak Trnavu, spremićemo se kako treba i ne sumnjam da ćemo se još jednom pokazati u pravom svetlu. Sve smo bolji, samim pobedama i utakmicama ekipa napreduje, dobija na samopouzdanju i mislim da nas očekuju lepe stvari ove godine, i nas i navijače", rekao je Srnić.

Narednu takmičarsku utakmicu ekipa Vladana Milojevića igra u subotu protiv Voždovca, a već u utorak crveno-beli dočekuju Spartak iz Trnave u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milan89
Thursday, 02.08.2018
12:24

Ovaj momak je zlata vredan! Mozda ne igra atraktivno ali je veliki borac!