Srnić: "Spremni smo za dobar rad"

Autor: Beta Beta
utorak 15.01.2019.
13:44
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić rekao je danas da je ekipa na pripremama spremna za dobar rad, pošto je u nastavku sezone očekuje velika borba za osvajanje "duple krune".

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Zvezde pripremaju se u Pafosu na Kipru, za nastavak sezone. Srnić je rekao da su uslovi fenomenalni i da ekipa ima sve što joj je potrebno.

"Juče smo obavili uvodni trening na terenu, koji je u dobrom stanju. Kiša nam nije smetala. Jutros je bio red za teretanu, radili smo vežbe opšte snage, bilo je zanimljivo i započeli smo pripreme baš kako treba", naveo je Srnić za klupski sajt.

Krilni napadač rekao je da ekipa polako ulazi u žestok ritam.

"Krećemo sa dva treninga dnevno i spremni smo za dobar rad, popodne opet izlazimo na teren. Nije još naporno, tek je početak, videćemo kako će biti kasnije. Čeka nas borba za trofeje u drugom delu sezone. Iako imamo bodovnu prednost, cilj je dupla kruna i još ništa nije gotovo", dodao je on.

Pre dve godine je ekipu na pripremama u Pafosu vodio Miodrag Božović, a sada Vladan Milojević. Srnić je rekao da ima razlike u sistemu rada, ali se dobra atmosfera u ekipi ne menja.

Kako se navodi na sajtu crveno-belih, stručni štab je vrlo zadovoljan pristupom fudbalera i svi su izuzetno motivisano obavili sve zadatke.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke