Srnić otputovao sa Zvezdom u Tursku, ali Španci su ''zagrizli''?

Autor: Darko Mitrović
subota 26.01.2019.
13:20
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević napravio je spisak od 30 igrača koji su otputovali u Antaliju na pripreme, ali taj spisak najverovatnije neće biti konačan do početka prolećnog dela sezone.

Beta/Miloš Miškov/Ev
Beta/Miloš Miškov/Ev

Povezane vesti

Dugo se već spekuliše o potencijalnom odlasku Slavoljuba Srnića iz Crvene zvezde, tako je bilo i u prethodna dva prelazna roka kada se činilo da će karijeru nastvaiti u Turskoj, ali je ipak ostao na ''Marakani'' i bio deo Zvezdinih istorijskih uspeha u Evropi.

Srnić se danas našao na spisku putnika za Antaliju, na završni deo priprema, ali njegov status još uvek nije definitivan.

Naime, ''Novosti'' prenose da je španski drugoligaš Las Palmas zainteresovan za Srnića i da je iskusni krilni fudbaler ''blizu odlaska'' u pomenuti klub.

Videćemo šta će se dogoditi narednih dana, a Srnić najverovatnije neće biti jedini koji će do početka drugog dela sezone promeniti sredinu. Blizu odlaska je i bek Milan Rodić, čiji se transfer iščekuje kako bi se realizovao dolazak Milana Gajića iz Bordoa.

Podsetimo, Zvezdu su već napustili Milić, Krstičić, Degenek, Stojiljković, Sumaila, Meleg je otišao na pozajmicu u Levadijakos, a na izlaznim vratima je i Brazilac Džonatan Kafu, koji nije ni otputovao u Antaliju sa ekipom Crvene zvezde.

-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 26.01.2019
15:09

Voleo bih da Srna nadje klub u kome ce moci da obezbedi novac za sigurnu buducnost jer on je to zasluzio.

avatar
MALI PLAVI
Saturday, 26.01.2019
14:53

Bilo bi mi drago da Srnić nađe solidan klub posle Zvezde.